News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κίνδυνος Aubameyang

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Του Carlos Tristán

Ο Γκαμπονέζος φτάνει σε πλήρες σερί σκοραρίσματος



Ο Pierre-Emerick Aubameyang είναι η μεγάλη απειλή της Μπορούσια Ντόρτμουντ στον αγώνα των Γερμανών κατά της Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη. Ο επιθετικός, με καταγωγή απ’την Δημοκρατία της Γκαμπόν, είναι το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας της κοιλάδας του Ρουρ για να νικήσει το σύνολο του Ζιντάν, και με την απουσία του Marco Reus, το κίτρινο «17» αναδύεται ως το κύριο αστέρι της Ντόρτμουντ.

Θεαματικό ξεκίνημα στη σεζόν

Το καλό ξεκίνημα της Μπορούσια Ντόρτμουντ φέτος συνδέεται με την υψηλή απόδοση του Aubameyang. Η ομάδα του Thomas Tuchel έχασε μόνο ένα ματς στη Bundesliga, εναντίον της Λειψίας την δεύτερη αγωνιστική. Από τότε, δεν έχει κάνει τίποτα άλλο απ’το να φορτώνει με γκολ, κερδίζοντας 0-6 στη Λέγκια στο Champions League, και στη Bundesliga 6-0 τη Darmstadt 98, 1-5 την Wolfsburg και 3-1 την Φράιμπουργκ.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός έχει πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος -οδηγώντας τον πίνακα των σκόρερ- κι έχει σκοράρει ήδη στο Champions League αυτή τη σεζόν. Αυτοί οι αριθμοί τον μετατρέπουν στον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας και στην κύρια απειλή για την Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα του δεύτερου γύρου του Champions League.

Η ταχύτητα, το δυνατό του σημείο

Αν ξεχωρίζει για κάτι ο Aubameyang είναι για την ταχύτητά του. Ο επιθετικός έχει καταφέρει να κάνει αυτή την ποιότητα μια εγγύηση για να σκοράρει και είναι, σήμερα, ένας απ’τους επιθετικούς με τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη. Ο Γκαμπονέζος έχει βελτιώσει τα νούμερά του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ από τότε που ήρθε στο club, φθάνοντας τα 25 γκολ σε 31 παιχνίδια στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Στους αριθμούς αυτούς πρέπει να προστεθούν οι έξι ασίστ που έδωσε στο πρωτάθλημα.

Aubameyang και Ρεάλ Μαδρίτης

Στα 27 του, ο επιθετικός έχει βρεθεί στην Ευρωπαϊκή ελίτ σκοραρίσματος κι αυτό το καλοκαίρι έχει φτάσει να ακουστεί, ακριβώς, ως μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Aubameyang δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να φορέσει τη λευκή φανέλα, αν και στην αυριανή αναμέτρηση του Champions League τα συμφέροντα του ισπανικού συλλόγου και του παίκτη θα’ναι αντίθετα.


Αύριο, στις 21.45 στο Signal Iduna Park, η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες σε μια συναρπαστική αναμέτρηση στην οποία οι μεγάλοι παίκτες των δύο ομάδων θα’ναι καθοριστικοί, συμπεριλαμβανομένου του Aubameyang.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.