News Update :

powered by Agones.gr - livescore

BBC AML 12-13

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Του David G. Medina

Asensio, Morata και Lucas ξεπερνούν σε γκολ τους Μπέιλ, Μπενζεμά και CR7



Δεν είναι το BBC. Δεν έχουν την αύρα τους, ούτε τους γαλαξιακούς μισθούς τους, ούτε την παγκόσμια φήμη τους, κερδισμένη στο χόρτο σεζόν με τη σεζόν στη βάση γκολ, τίτλων και ατομικών τροπαίων.

Όμως, τη σήμερον ημέρα και με 14 επίσημους αγώνες για την Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν περισσότερα γκολ απ’όσα οι Gareth Bale, Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μιλάμε, φυσικά, για την λευκή επιθετική τρίαινα. Asensio, Morata και Lucas αποτελούν το AML και με τις χθεσινές ντομπλέτες των δύο πρώτων, ξεπερνάνε σε γκολ το διάσημο BBC.

Κι αυτό γιατί ότι ενώ οι "αδιαπραγμάτευτοι" βασικοί -όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ζιντάν στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου στον πάγκο της Μαδρίτης- συνεισφέρουν 12 γκολ (τέσσερα ο καθένας), οι νεαροί madridistas έχουν φτάσει ήδη τα 13.

Asensio και Morata οδηγούν, με έξι τέρματα ο καθένας, την κατάταξη των madridistas σκόρερ. Τραβά την προσοχή το ότι ξεπερνούν τα τρία μέλη του BBC, επειδή έχουν παίξει λιγότερα λεπτά απ’αυτούς, κι επειδή, είναι δύο νεοφερμένοι στην ομάδα.

Ο πρώην της Γιουβέντους, φυσικά, είχε παίξει ήδη δύο σεζόν στα λευκά πριν απ’την έναρξη της περιπέτειάς του των δύο σεζόν στην Ιταλία, ενώ ο mallorquín βρίσκεται μόλις στη δεύτερη σεζόν του στην ελίτ (έκανε πρεμιέρα στην Espanyol), με μια εντυπωσιακή απόδοση. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι είναι μόλις 20 ετών.

Και οι δύο έχουν την προστιθέμενη αξία της απόδοσης σ’όλες τις διοργανώσεις. Ενώ ο Marco Asensio έχει σκοράρει στο ντεμπούτο του στα τέσσερα τουρνουά (συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ), ο Morata έχει ολοκληρώσει το ιδιαίτερο χατ-τρικ του: έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα (ενάντια σε Θέλτα κι Athletic), στο Champions League (με την Sporting και τη Λέγκια ως αντιπάλους) και στο Κύπελλο (ντομπλέτα χθες στην Cultural Leonesa).

Την τρίαινα ολοκληρώνει ο Lucas Vázquez. Δεν αξιώνει το επίπεδο σκόρερ των συμπαικτών του, αλλά εναντίον της Λέγκια στο Champions League, σκόραρε το γκολ που σπάει τώρα την ισότητα με το BBC. Προσφέρει, χθες ήταν το τελευταίο παράδειγμα, δουλειά, αμεσότητα και μια αξιοπρεπή αφοσίωση του καλύτερου δυνατού άξιου. Το τέλειο συμπλήρωμα των σκόρερ Asensio και Morata.


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.