News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η θεραπεία του γκολ γιατρεύει τη Μαδρίτη

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Του Hugo Carrasco

Θάβει το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ισοπαλιών με 20 γκολ



Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τη σεζόν μετρώντας νίκες σ’όλα τα παιχνίδια της σ’όλες τις διοργανώσεις. Μέχρι που η Βιγιαρεάλ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο Μπερναμπέου. Στη συνέχεια, Λας Πάλμας, Ντόρτμουντ κι Eibar το έκαναν ρουτίνα.

Η Μαδρίτη χρειάστηκε σχεδόν ένα μήνα για να διώξει τα φαντάσματα. Και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν στη Σεβίλλη εναντίον μιας Μπέτις η οποία πλήρωσε τα σπασμένα και δέχτηκε έξι. Legia, Athletic και Cultural ήταν τα επόμενα θύματά της. Κι αυτό γιατί απ’τη νίκη επί του verdiblanco συνόλου, η ομάδα του Ζιντάν έβαλε 20 γκολ και δεν γνωρίζει τίποτα άλλο εκτός απ’τη νίκη.

Στο Champions League, η Λέγκια δέχτηκε μια manita κατά την επίσκεψή της στην πρωτεύουσα, και η Athletic έπεσε επίσης, αν κι έβαλε σε μπελάδες τους madridistas, οι οποίοι καθάρισαν το παιχνίδι χάρη σ’ένα γκολ του Morata στα τελευταία λεπτά. Στο Κύπελλο, οι άξιοι ανέλαβαν να επιλύσουν μια αναμέτρηση με στυλ, βάζοντας επτά γκολ σε μια Cultural που θα μπορούσε να κάνει λίγα απέναντι στη θανατηφόρα λευκή επίθεση.

Τέσσερις νίκες και 20 γκολ που χρησίμευσαν για να θαφτεί το σερί των ισοπαλιών. Μια θεραπεία με γκολ που φέρνει ως πρώτους σκόρερ της ομάδας δύο Ισπανούς: τους Morata κι Asensio.


Οι δύο τους έχουν έξι γκολ, ξεπερνώντας το BBC, οι οποίοι έχουν από τέσσερα ο καθένας. Κάτι που δεν είχε συμβεί από τότε που, στην σεζόν 2000-2001, Guti και Raúl ήταν επικεφαλής της λίστας των σκόρερ του λευκού συνόλου. Από εκείνη τη σεζόν, πριν από 16 χρόνια, του γκολ της Μαδρίτης ηγούνταν πάντα ξένοι παίκτες.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.