News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Keylor: "Έχω πρησμένο γόνατο, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό"

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Του Pablo Polo

Ο τερματοφύλακας φάνηκε χαρούμενος με τις αποφασιστικές ενέργειές του εναντίον της Αλαβές



Το παιχνίδι του: "Δεν πρέπει να μένεις απλά σε μια φάση, συμβάλλουμε όλοι. Οι συμπαίκτες έτρεξαν επίσης κι έβαλαν το λιθαράκι τους. Ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα, αλλά όταν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που έχεις πιστεύω ότι είναι δίκαιο".

Ενοχλήσεις στο γόνατο: «Έχω ένα μικρό πρήξιμο, αλλά ελπίζουμε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό. Ήταν απλά μια σύγκρουση κι ελπίζω να’μαι καλά όσο το δυνατόν συντομότερα».

Δύο αποφασιστικές αποκρούσεις: "Με χαροποιεί πάντα όταν εκτιμάται η δουλειά μου, αλλά η ομάδα δεν κερδίζει αν δεν βάλει γκολ. Μπόρεσα να δώσω μια ανάσα μ’αυτές τις αποκρούσεις και είμαι ευτυχής γι’αυτό".

Μια Μαδρίτη χωρίς τη μπάλα: «Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να πιεζόμαστε για 90 λεπτά. Ξέρουν πότε μπορούν να πιέσουν και πότε όχι, και μερικές φορές αν περιμέναμε πίσω ήταν επειδή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πάμε γι 'αυτούς και ήταν οργανωμένοι. Αυτό δίνει μια ανάσα σε όλους όταν δεν έχουν τη μπάλα στην επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα είδαμε μια πολύ πιο στέρεη ομάδα, ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας κι αυτοί δυσκολεύουν τους μεγάλους. Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη.

Το βραβείο του στο συμβόλαιο και η ανανέωση: «Ελπίζω να εκπληρώσω το συμβόλαιο μου μέχρι το 2020 κι ελπίζω να συνεχίσω περισσότερα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό πρέπει να το κερδίσω στο γήπεδο και γνωρίζω ότι πρέπει να το κερδίσω χρόνο με το χρόνο. Εύχομαι να’μαι πάντα σ’ένα καλό επίπεδο και να μείνω πολλά χρόνια».


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.