News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Χωρίς τον Modric, ο Zidane διασώζει τον Isco για να τον αποτρέψει να πακετάρει τον Δεκέμβριο

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Του Alonso Castilla

Θα’ναι βασικός εναντίον της Eibar

Ο Isco, που κλήθηκε στην Ισπανία, μόλις που παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ενάντια στην Eibar (17:15) θα ξεκινήσει. Θα πρέπει να δούμε ποιος θα’ναι ο ρόλος του, όσο είναι τραυματίας ο Modric



"Ξέρουμε ότι έχει παίξει μόνο 57 λεπτά στη Laliga Santander, αλλά είναι ένας παίκτης που μας αρέσει". Ο Julen Lopetegui παραδέχθηκε ότι θα ήθελε ο Isco να’χε μεγαλύτερη βαρύτητα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μέχρι στιγμής ο Zidane δεν του έχει δώσει πολλή μπάλα. Τώρα θα πρέπει να το κάνει λόγω των περιστάσεων, επίσης κι επειδή σ’αυτό το στάδιο ο παίκτης θα καταλήξει να πάρει την απόφαση να μεταναστεύσει τον Δεκέμβριο, όταν ανοίγει η μεταγραφική αγορά. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτές οι πρώτες βδομάδες της σεζόν δεν είναι οι θετικές που περίμενε ο Ανδαλουσιανός, μ’έναν ρόλο περισσότερο από δευτερεύοντα.

«Ο Isco θα παίξει -ενάντια στην Eibar- γιατί είναι καλά και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Γνωρίζουμε την ποιότητα του και μου αρέσει». Ο Ζιντάν δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό του για τον μέσο, αλλά αν η εικόνα δεν αλλάξει ένας απ’τους αγαπημένους παίκτες θα πάρει την απόφαση να παίξει αλλού. Ο Isco ξέρει ότι αντιμετωπίζει μια κρίσιμη σεζόν στην καριέρα του. Ξέρει ότι έχει σχεδόν εξασφαλισμένη θέση στο τρένο που έχει ως τελικό προορισμό το Mundial της Ρωσίας του 2018, όπως επίσης κι ότι χρειάζεται να’χει εξέχουσα θέση στην ομάδα του.

Ο τραυματισμός του Modric φέρνει σύννεφα στη ζωή μιας Ρεάλ Μαδρίτης που έχει έρθει ισόπαλη στα τελευταία τρία παιχνίδια -Villarreal, Λας Πάλμας και Borussia Dortmund-, στα οποία δεν ήταν σε θέση να κερδίσει. Με τον Casemiro επίσης εκτός δράσης, το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των διαφόρων εθνικών έρχεται πάνω στην ώρα, έτσι ώστε και οι δύο να μπορέσουν να αναρρώσουν. Ο Κροάτης θ’αργήσει περισσότερο, με προβλήματα στον χόνδρο του γονάτου του, το οποίο έχει προκαλέσει συναγερμό στ’αποδυτήρια, δεδομένης της ζωτικής σημασίας του Λούκα στο παιχνίδι της ομάδας. Όταν επανέλθουν στην σκηνή οι διασυλλογικές διοργανώσεις, θα πρέπει να δούμε τι ρόλο θα’χει ο Isco. Αν θα’χει κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός ή αν θα παραμένει δευτερεύον.



Ο σεΐχης Al Thani

Όταν ξεκίνησε η σεζόν, ο ταλαντούχος μέσος αποφάσισε πως ό, τι κι αν συνέβαινε, θα συνέχιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική αγορά στις 31 Αυγούστου, εμφανίστηκαν στη σκηνή οι Τότεναμ και Μάλαγα. Και για λίγες ώρες στο μυαλό του παίκτη εμφανίστηκαν αμφιβολίες, γνωρίζοντας ήδη πως ο συμπαίκτης του James Rodríguez, ο μεγάλος ανταγωνιστής του, είχε αποφασίσει να μείνει μόνιμα στη Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε μια δύσκολη κατάσταση.

Οι πόρτες της Μάλαγα είναι μόνιμα ανοιχτές, από τότε που έφυγε. Ο σεΐχης Al Thani, ιδιοκτήτης του Ανδαλουσιανού club, έχει ήδη δηλώσει ότι αναμένει να δει την επιστροφή του Isco στο σπίτι σε κάποια φάση. Αυτή η εφημερίδα ενημέρωσε ήδη, ότι μια μεταγραφή του Ignacio Camacho στην αγγλική West Bromwich Albion θα’χε γεμίσει τα ταμεία του ιδρύματος, χρήματα με τα οποία θα μπορούσε να’χε εξετάσει να πληρώσει ένα μεγάλο μέρος του ετήσιου μισθού του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο δανεισμός δεν αποδοκιμαζόταν απ’τον ενδιαφερόμενο, καθώς επίσης, ούτε και το να’παιζε στην Premier League εισπράττοντας περισσότερα, θα τον είχε δυσαρεστήσει.


Η σεζόν έχει στραβώσει σωματικά σ’αυτές τις πρώτες μέρες, διότι στους τραυματισμούς των Modric και Casemiro πρέπει να προστεθούν κάποιες ενοχλήσεις που άφησαν τον Coentrao εκτός αποστολής, χωρίς να ξεχνάμε ότι Marcelo τραυματίστηκε ενάντια στην Βιγιαρεάλ. Ο Ζιντάν αποδεικνύει με γεγονότα -rotations- ότι θέλει να διατηρήσει την καλή κατάσταση όλων των παικτών του, έτσι ώστε να φτάσουν σε πλήρεις συνθήκες στην τελική ευθεία της σεζόν. Ως εκ τούτου δίνει το πρώτο ρεπό στον Sergio Ramos, ο οποίος δεν απέδιδε στο αναμενόμενο επίπεδο σ’αυτές τις πρώτες βδομάδες. Αυτός στον οποίο ανοίγει τώρα ο ουρανός, όπως φαίνεται, είναι ο Isco. Το να μείνει ανοιχτός θα’ναι ζωτικής σημασίας για να μην του μπουν αμφιβολίες...

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.