News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Θα’ναι πολύ περίπλοκο, η Alavés είναι αήττητη εντός έδρας"

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

«Ο Κριστιάνο αξίζει ξεκάθαρα τη χρυσή μπάλα»

«Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο στο τέλος της σεζόν πρέπει να κάνουμε τα πράγματα όπως τα κάνουμε τώρα», πρόσθεσε.



Ο Ζιντάν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης την παραμονή του αγώνα με την Αλαβές (Σάββατο, 17:15). Ο λευκός τεχνικός ανέλυσε την αναμέτρηση του Mendizorroza: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που δεν έχει χάσει στο σπίτι και τα πάει φαινομενικά. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε ότι πρόκειται να’ναι περίπλοκο. Αν το γνωρίζουμε αυτό και βάλουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, όπως κάνουμε τον τελευταίο καιρό, θα’ναι διαφορετικά. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο».

"Οι παίκτες γνωρίζουν ότι αν θέλουμε κάτι στο τέλος της σεζόν πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σε κάθε παιχνίδι όπως τα κάνουμε τώρα. Αυτό θα μας οδηγήσει στο να κάνουμε κάτι μεγάλο. Αντ 'αυτού, αν σκεφτούμε ότι αύριο θα’ναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα κερδίσουμε, θα κάνουμε λάθος. Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’αυτό που πρέπει να κάνουμε. Αυτή η εβδομάδα ήταν καλή. Όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί".

Ramos, Casemiro και Modric

"Οι τρεις τους έχουν γυρίσει λίγο στο γήπεδο, αυτός που το έκανε περισσότερο είναι ο Modric. Ο Sergio ξεκίνησε μόλις πριν από δύο ημέρες και θα πρέπει να πάρει χρόνο. Ο Casemiro εξίσου, πάει σιγά-σιγά. Είναι καλά και θα πρέπει να υπάρχει υπομονή. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα την επόμενη εβδομάδα. Ο Modric δεν είναι ακόμα με την ομάδα. Αναρρώνει και πηγαίνει λίγο καλύτερα. Θα βλέπουμε καθημερινά. Η επόμενη εβδομάδα θα’ναι σημαντική και πρέπει να’χουμε υπομονή".

Nacho

«Είναι εδώ για το ίδιο, όπως όλοι. Αύριο θα δούμε την ομάδα που θα παίξει. Ο Nacho τα πάει φαινομενικά. Είναι πολύ επαγγελματίας, προπονείται καλά κι ανταποκρίνεται κάθε φορά που παίζει. Κάνει ό, τι ζητάμε».

Χρυσή μπάλα

"Ξέρω πώς λειτουργεί αυτό, αλλά πάνω απ 'όλα, ξέρω αυτό που έχω δει όλο το χρόνο. Είναι πάντα ρο ίδιο. Ο Cristiano έχει θέσει τον πήχη τόσο ψηλά ώστε κάθε φορά που δεν σκοράρει είναι ένα πρόβλημα. Αλλά, εντελώς το αντίθετο. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου είναι ό, τι έχει κάνει στο 2016, όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ομάδας. Ξέρει τέλεια ότι όλα όσα κάνει είναι με τη δουλειά του και μ’όλους όσους βρίσκονται γύρω του. Αξίζει ξεκάθαρα τη Χρυσή Μπάλα".

Το BBC βασικό

"Δεν υπάρχει τίποτα άδικο. Είμαι ο υπεύθυνος για τη λήψη αποφάσεων. Αυτό που θέλω είναι το καλό της ομάδας μου".

"Ο Lucas Vázquez το’χει κερδίσει δουλεύοντας. Πιστεύει πολύ στην ικανότητά του. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν. Ήταν στην cantera, έφυγε κι επέστρεψε στην πρώτη ομάδα. Η ιστορία του είναι πολύ όμορφη και στους madridistas αρέσουν πολύ αυτοί οι άνθρωποι. Είναι πολύ καλός κι εργατικός και το αξίζει. Τα πράγματα επιτυγχάνονται πάντα με τη δουλειά. Ίσως υπάρχουν άλλοι παίκτες που είναι πιο ταλαντούχοι κι αυτό δεν πρόκειται ν’αλλάξει. Αλλά αυτός το’χει κερδίσει και με χαροποιεί το πενταετές συμβόλαιό του".

Η ανανέωση του Ίσκο

"Θα ανανέωνα όλους τους παίκτες μου, είναι οι καλύτεροι. Δεν θα αλλάξω την ομιλία μου".

Η κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο

"Θυμωμένος μπορεί να’ναι, είναι φυσιολογικό, αλλά αγχωμένος όχι. Θέλει να σκοράρει και είναι φυσιολογικό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μοναδικός σ’αυτό που κάνει. Έχει θέσει τόσο ψηλά το επίπεδό του που κάθε φορά δεν σκοράρει... Αλλά θα πρέπει να ζήσει μ’αυτά τα πράγματα και είναι ένα φαινόμενο".

Η ρήτρα του Marcos Llorente

"Αυτά είναι πράγματα μεταξύ των συλλόγων και δεν έχω καμία σχέση. Είμαι προπονητής κι ανησυχώ μόνο για το αυριανό παιχνίδι. Είναι συνηθισμένος να παίζει και τον βλέπω πολύ. Αυτή ήταν η ιδέα και είμαι ευτυχής γι'αυτόν".

Αναγνώριση για τον Ronaldo Nazario στο Μεξικό

«Τον συγχαίρω. Ξέρει τι σκέφτομαι γι 'αυτόν. Τον αγαπώ πολύ. Ίσως να’ναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει ποτέ. Του έχω μεγάλη εκτίμηση κι απέδειξε πολλά πράγματα ως παίκτης. Τον εκτιμούσα πολύ όταν έπαιζα εναντίον του στην Ιταλία και στη συνέχεια είχα την τύχη να παίξω μαζί του σ’αυτή τη μεγάλη ομάδα».

Τα γκολ του Asensio

«Δεν εκπλήσσομαι. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης, που σπάει τη γραμμή. Έχει πολλή ταχύτητα με τη μπάλα κι έχει ένα καλό σουτ».

Παθητικό

"Δε με ανησυχεί πάρα πολύ, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτές τις στατιστικές. Παίζουμε 90 λεπτά ενάντια σ’όλες τις ομάδες και πρέπει να ξέρουμε ότι μπορούμε πάντα να δεχτούμε ένα γκολ. Θα δουλέψουμε για δεχόμαστε λιγότερα. Θα πόνταρα στο να κερδίζω όλους τους αγώνες μ’ένα γκολ διαφορά και να δεχόμουν γκολ".

@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.