News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Γιατί ο Simeone θέλει να παίξει ο Ramos

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Του Alonso Castilla

Πιστεύει ότι δεν θα’ναι στο εκατό τοις εκατό

Ο Simeone και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας, ο λευκός αρχηγός θ’αντιμετωπίσει το ντέρμπι με μια οριακή φυσική κατάσταση. Ο Cholo θέλει να τιμωρήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης εκεί



Πρόσφατα επεισόδια με τη μορφή γκολ άφησαν επώδυνες πληγές στην καρδιά του ιδρύματος. Η τελευταία κεφαλιά στη Λισαβόνα άρπαξε απ’την Ατλέτικο Μαδρίτης ένα Champions League που άγγιζε με όλα τα δάχτυλα, και δύο χρόνια αργότερα, στο Μιλάνο, άνοιξε το σκορ στον τελικό. Όχι, ο Sergio Ramos δεν είναι ένας τύπος ιδιαίτερα αγαπητός στο rojiblanco club, αλλά ενόψει αυτού του νέου ντέρμπι κάποιος τρίβει τα χέρια του, βλέποντάς τον στην αποστολή του Ζιντάν και, πιθανώς, στο γήπεδο του Vicente Calderón απ’το πρώτο σφύριγμα.

Με μια θερμή κι έντονη εσωτερική συζήτηση, όπως ανέφερε αυτή την εφημερίδα, για το στιλ που θα ακολουθήσουν, με τον Koke στο κέντρο της διαμάχης, τόσο ο Cholo Simeone όσο και το επιτελείο του, εκτιμούν ότι η παρουσία του Sergio Ramos στην αρχική 11άδα μπορεί να ωφελήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν είναι μια περιφρόνηση προς τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, απλά οι στρατηγοί εκτιμούν ότι μετά από περισσότερο από ένα μήνα απουσίας απ’τα γήπεδα δεν θα’ναι στο καλύτερο επίπεδο για να αντιμετωπίσει ένα παιχνίδι που μπορεί να υποτεθεί πολύ φίζικαλ.

Το σχέδιο του Simeone, πέρα απ’τα ποδοσφαιρικά ζητήματα, είναι να εκτυπώσει στο παιχνίδι της ομάδας του μια υπερθετική ένταση, θεωρώντας ότι ο Sergio Ramos, στο κέντρο της άμυνας, θα υποφέρει περισσότερο απ’το συνηθισμένο έχοντας περάσει αρκετές εβδομάδες μακριά απ’τη δράση. Πολλά έχουν ειπωθεί εσωτερικά γι’αυτό το ματς έτσι ώστε να μην παραμεληθεί καμία λεπτομέρεια, με τον Camas να’ναι ακούσια ο πρωταγωνιστής. Όταν ο Ζιντάν έδωσε την αποστολή και σ’αυτήν εμφανίστηκε ο διεθνής, περισσότεροι από έναν χαμογέλασαν, στην άλλη πλευρά της πόλης.



Ξεπροβάλει ο Lucas Vázquez

«Είναι μια χαρά να τον βλέπουμε πίσω, ξέρουμε τη σημασία του, τόσο στο γήπεδο, όσο κι έξω, για την ομάδα», είπε για τον Sergio Ramos. Δεν ψεύδεται ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης για τη ζωτική σημασία του αμυντικού στη λευκή μηχανή. Αλλά μόλις άφησε πίσω του ένα σημαντικό τραυματισμό και μεγάλο μέρος του προγράμματος που σχεδιάστηκε απ’τον Simeone έχει να κάνει με την παρουσία του sevillano στο γήπεδο. Ο Griezmann έχει σίγουρη θέση και μένει να φανεί ο συμπαίκτης του. Θα’ναι ο Gameiro ή ο Fernando Torres ο εκλεκτός, εκ των προτέρων ο πρώτος, που θα έχει την αποστολή να τιμωρήσει τον αμυντικό με την ταχύτητα.

Σ’έναν αγώνα μεγάλης σημασίας για την Ατλέτικο Μαδρίτης, γιατί χάνοντας θα βρεθεί 9 βαθμούς μακριά απ’τους λευκούς στη Laliga Santander, αυτός που θα παίξει μαζί με τους Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι επίσης μικρότερο ζήτημα στα μάτια του Simeone και των συνεργατών του. Ο συμπατριώτης του Ζιντάν πήρε το ιατρικό οκ μετά τον τραυματισμό στη Βαρσοβία, αλλά η φυσική του κατάσταση δεν είναι η καλύτερη αυτήν την στιγμή. Η έναρξή του στην σεζόν είναι περίπλοκη, χωρίς να’χει μπορέσει να φτάσει για την ώρα στην κατάλληλη ταχύτητα πλεύσης. Ο Lucas Vázquez κερδίζει πόντους για να μπει στην ενδεκάδα. Αν τελικά ο τυχερός είναι ο Μπενζεμά, η είδηση ​​θα’ναι ευπρόσδεκτη στην Ατλέτικο Μαδρίτης...



Η συμβολή του Gameiro

Ξανά και ξανά ο Ζιντάν έχει παραπονεθεί για την έλλειψη έντασης που επιδεικνύεται απ’την ομάδα του σε ορισμένους αγώνες, ακριβώς ένα απ’τα μεγάλα γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια την Ατλέτικο Μαδρίτης του Simeone. Από εκεί θέλει ο Αργεντίνος προπονητής να επιστρέψει στη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι στο οποίο έχει συνηθίσει η rojiblanco ομάδα στην εγχώρια διοργάνωση τα τελευταίων ετών. Περισσότερο όταν στον άξονα της λευκής άμυνας θα’ναι κάποιος χωρίς την καλύτερη κατάσταση μετά από αρκετές εβδομάδες επιταχύνοντας στο μέγιστο με φυσιοθεραπευτές για να’ναι έτοιμος σ’αυτό το ντέρμπι.


«Θα παίξουμε με την ένταση που απαιτεί ένας αγώνας αυτών των χαρακτηριστικών, φέρνοντάς εκεί όπου μας ταιριάζει περισσότερο», προειδοποίησε ο Simeone σε μια συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας τη μορφή του Gameiro ως θεμελιώδης σ’αυτό το ντέρμπι. Παραδέχτηκε για τον πρώην της Σεβίλλης ότι έχει μετατραπεί «σ’έναν θεμελιώδη για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Χρειαζόμαστε την ταχύτητά του, την αντίληψή του όταν είναι μέσα στην περιοχή και τη σύνδεσή του με τον Griezmann». Δεν αποκάλυψε την ενδεκάδα, έτσι πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε αν ο Koke διατηρηθεί δίπλα στον Gabi ή αν παίξει σε μια πλευρά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.