News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Κάναμε ένα τεράστιο παιχνίδι ενάντια σε έναν δύσκολο αντίπαλο»

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

«Το σύστημα δεν ήταν το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά αυτό που δίνει κάθε παίκτης»

"Ερμηνεύσαμε πολύ καλά την αναμέτρηση, μπήκαμε δυνατά και είμαι ικανοποιημένος επειδή υπάρχουν λίγες ομάδες που κερδίζουν εδώ 0-3", είπε.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην αίθουσα Τύπου του σταδίου Vicente Calderón κι έδειξε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι: «Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη απόδοση από τότε που έφτασα. Κάναμε ένα τεράστιο παιχνίδι απ’την αρχή εναντίον ενός περίπλοκου αντιπάλου και σε μια δύσκολη έδρα για να κερδίσεις. Ερμηνεύσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά και είμαι ικανοποιημένος μ’αυτό που κάναμε επειδή υπάρχουν λίγες ομάδες που κερδίζουν 0-3 εδώ».

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί δεν είναι εύκολο. Τα πρώτα 45 λεπτά ήταν πρωτοφανή. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά είναι φυσιολογικό λόγω της πίεσης που σου βάζει ο αντίπαλος. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουμε με το έργο που κάνουμε. Βάλαμε την απαραίτητη ένταση ενάντια σ’έναν περίπλοκο αντίπαλο που το κάνει πάντα δύσκολο σ’αυτήν την έδρα. Χάσαμε λίγες μπάλες".

Χτύπημα στο πρωτάθλημα;

«Όχι, καθόλου. Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι μας και μένω απλά μ’αυτό. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, απλά ένα παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα’χουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε σε μια καλή στιγμή και θέλουμε να συνεχίσουμε. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Η τακτική προσέγγισή του

«Ξέραμε ότι θα’ταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να το παίξουμε απ’την αρχή. Είδα απ’το πρώτο λεπτό ότι η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη. Βάλαμε τον Lucas Vázquez και τον Gareth Bale απ’τις πλευρές μ’ένα 4-4-2, αλλά το σύστημα δεν ήταν το πιο σημαντικό, αλλά αυτό που δίνει κάθε παίκτης».

"Δεν ξέρω αν το χρειαζόμασταν, αλλά είναι σημαντικό, επειδή δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που θα κερδίσουν εδώ. Πριν απ’το παιχνίδι ήταν 50-50. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ καλά. Εξίσου, για τον αντίπαλο είναι λίγο δύσκολο το αποτέλεσμα, αλλά τα πήγαμε πολύ καλά και είμαστε ικανοποιημένοι με τα τρία γκολ του Κριστιάνο και με το έργο όλων. Διαβάσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, αμυντικά επίσης".

Madridista υπεροχή στη μεσαία γραμμή

"Η μάχη στο κέντρο είναι πολύ σημαντική τη σήμερον ημέρα. Mateo, Modric και οι υπόλοιποι μας έχουν δώσει πολλά στη μεσαία γραμμή. Σήμερα ήταν έτσι και θα δούμε την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

Η επιστροφή του Casemiro

"Μιλάς για προβλήματα, αλλά εγώ κρατάω το ματς του Isco και το ματς εκείνων που έπαιξαν σήμερα. Ο Isco δεν έχασε καμία μπάλα στο πρώτο μέρος, σ’αυτή τη θέση που είναι η καλύτερη θέση του, πίσω απ’τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ικανοποιημένος με όλους τους παίκτες, κι επίσης και μ’εκείνους που δεν έπαιξαν. Παίξαμε με πολλή ισορροπία".

 Nacho και Lucas Vázquez, βασικοί

"Ο Ramos δεν φαίνονταν στο 100%. Είμαι υπέρ του να μην ρισκάρω με κανέναν. Ο Lucas είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και σήμερα έπρεπε να παίξει και τα πήγε εκπληκτικά όπως όλοι".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως φορ

«Σήμερα το κάναμε έτσι, αλλά δεν είναι οριστικό. Ήταν άνετα και θα δούμε τι θα συμβεί σ’άλλα παιχνίδια».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.