News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benzema, η μόνη μαύρη τρύπα Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Του José Felix Díaz

Ο Γάλλος δεν πρόσφερε τίποτα στο παιχνίδι της ομάδας

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επιστρέψει απ’την επίσκεψη του Καμπ Νόου ικανοποιημένη. Είναι αυτό που έχει η ισοφάριση του αιώνιου αντιπάλου στο 90ο λεπτό, με ενέργεια και χάρη του Sergio Ramos, ποιος άλλος, κι αυτό βλέποντας τη Barcelona στους 6 βαθμούς, μακριά απ’το καλό παιχνίδι και με τον Leo Messi χαμένο, έχοντας μόλις και μετά βίας την ικανότητα απάντησης. Πολλές καλές ειδήσεις και μόνο μία κακή, η απόδοση του Μπενζεμά.

Ο Ζιντάν συνεχίζει να προσθέτει και πλέον είναι ήδη 33 παιχνίδια χωρίς ήττα κι αφήνοντας μια αίσθηση κυριαρχίας επί της σκηνής κι ότι έχει τη Liga κοντά στο χέρι και στα κεφάλια κάποιων παικτών και του προπονητή, την οποία σημάδεψαν ως κύριο στόχο στην αρχή της σεζόν. Πέντε χρόνια χωρίς κατάκτηση για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολλά και την θέλουν με κάθε κόστος.

Η απάντηση της λευκής ομάδας ήταν αξιοσημείωτη. Έλεγξε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος κι ακόμη και μέχρι το γκολ του Suarez, για ν’αντιδράσει στο τέλος, πλέον με τον Μπενζεμά στον πάγκο και με το στράτευμα με τους Asensio και Mariano στο azulgrana γήπεδο. Και είναι ότι η λευκή ομάδα έπαιξε χθες μ’έναν παίκτη λιγότερο, τουλάχιστον όσον αφορά τη συμβολή. Πάλεψε με τον τρόπο του, αλλά το εννέα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν φάνηκε όπως πρέπει να το κάνει, κάτι που έχει επαναληφθεί απ’την έναρξη της σεζόν.

Ο Μπενζεμά δεν είναι και η ομάδα του το πληρώνει. Ο τραυματισμός που υπέστη στην προετοιμασία δεν του έχει επιτρέψει να πλησιάσει στο ελάχιστο επίπεδο που μπορεί να απαιτηθεί από ένα madridista εννέα. Δεν είναι επιτυχής και δεν θα εμφανίζεται πάντα ο Sergio Ramos για να σώζει την παρτίδα.

Αν εναντίον της Σπόρτινγκ ακούστηκαν αποδοκιμασίες ενάντια στο παιχνίδι του στο Μπερναμπέου (ακούμπησε επτά μπάλες κατά το πρώτο μέρος), η απάντησή του ενάντια στη Barcelona δεν ήταν πολύ καλύτερη. Δεν σούταρε στο τέρμα, έχασε δέκα μπάλες, ανακτώντας μία. Είχε μια πολύ καθαρή ευκαιρία, αλλά ο Jordi Alba είχε χρόνο να αντιδράσει και να του πάρει τη μπάλα.

Ο Ζιντάν, όπως αποδεικνύεται παιχνίδι μετά το παιχνίδι, εμπιστεύεται τον Γάλλο φορ, αλλά η ανταπόκρισή του δεν είναι η επιθυμητή για τους λευκούς οπαδούς. Χθες το απόγευμα πήγε στον πάγκο, όταν η ομάδα του χρειάζονταν το γκολ. Και είναι ότι ο Benzema έχει εξαφανιστεί και η ομάδα του καταλήγει να το πληρώνει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.