News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης φεύγει έξω φρενών με τον Clos Gómez

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Του José Felix Díaz

Οι ηγέτες είχαν προειδοποιήσει ήδη πριν το Clásico


Έφταναν στο Camp Nou με καχυποψία λόγω της παρουσίας του Clos Gómez και φεύγουν απ’το azulgrana γήπεδο με την αίσθηση ότι είχαν δίκιο με την υποψία που είχαν, ότι έπρεπε να κάνουν κάτι περισσότερο απ’τον αντίπαλο για να κερδίσουν ή τουλάχιστον να αγωνιστούν επί ίσοις όροις. Οι παίκτες διατήρησαν την ψυχραιμία και δεν επικεντρώθηκαν στην δουλειά της διαιτησίας, αλλά στην ευγενή περιοχή δεν σκέφτονταν με τον ίδιο τρόπο και το θεωρούν άνιση μεταχείριση όσον αφορά τις επιδόσεις του Clos Gómez.

Χωρίς να λάβουν υπόψη τον αριθμό των πέναλτι που θα μπορούσε να σφυρίξει ο aragonés διαιτητής (μιλούν για τέσσερα στη μια περιοχή και δύο στην άλλη), δείχνουν την φάση του δεύτερου λεπτού ως το κλειδί για το παιχνίδι. Δείχνουν το πέναλτι του Mascherano στον Lucas Vázquez ως μια φάση που θα μπορούσε ν’αλλάξει εντελώς την ανάπτυξη του αγώνα.

Σ’αυτό προσθέτουν έναν δεύτερο πέναλτι που έκανε ο Mascherano τραβώντας τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πιθανό οφσάιντ του Suarez στο azulgrana γκολ. Επιβεβαιωμένες αμφιβολίες.

Παρά το γεγονός αυτό, επιστρέφουν στη Μαδρίτη με την αίσθηση ότι με άλλη διαιτησία η ιστορία θα μπορούσε να’χει αλλάξει εντελώς ή τουλάχιστον στην αρχή, μ’ένα πέναλτι και ένα πιθανό γκολ υπέρ. Η τελική αδρεναλίνη του γκολ του Ramos δεν καλύπτει την άσχημη γεύση λόγω του ότι οι λευκοί διαχειριστές θεωρούν ότι θα μπορούσαν να΄χουν αφήσει τη Barcelona πολύ πληγωμένη.

Απ’την αρχή της σεζόν υποστηρίζουν ότι τη Λίγκα πρέπει να την κερδίσουν δείχνοντας μεγάλη υπεροχή επειδή υπάρχουν άυλα στοιχεία που είναι εναντίον των λευκών και υποστηρίζουν ότι έχει αποδειχθεί στο Καμπ Νόου. "Θα δείτε γιατί είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε εκατό βαθμούς...".


Τα αποδυτήρια σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά οι παίκτες του Ζιντάν πανηγύρισαν την ισοπαλία σαν νίκη. Κι όλα με το γκολ στο 90 με τον Ramos ως πρωταγωνιστή. Λογικό. Δεν καταλαβαίνουν τον λόγο γιατί ο Clos Gómez δεν σφύριξε το προαναφερθέν πέναλτι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Απόφαση που θα μπορούσε να’χε σημαδέψει την πορεία της αναμέτρησης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.