News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Mariano ωθεί ενώ ο Benzema παραμένει ένα μυστήριο

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Του Alonso Castilla

Ο Γάλλος κάνει άλλη μία απογοητευτική εμφάνιση

Ενώ ο Mariano συνεχίζει να ξύνει λεπτά υπό τις εντολές του Ζιντάν, η απόδοση του Μπενζεμά εξακολουθεί να’ναι απογοητευτική. Ένα πλήρες μυστήριο αυτό του Γάλλου επιθετικού


«Υπάρχουν τα στατιστικά, που στο τέλος είναι αυτά που μιλάνε», είπε σε μια συνέντευξη με τη ζυθοποιία Mahou πριν το χθεσινό Clásico. «Συνεχίζω να βοηθάω την ομάδα μου να νίκα, το οποίο με ενδιαφέρει περισσότερο απ’την κριτική», κατέληξε. Δεν ήταν σαφές ότι ο Benzema θα αποτελούσε μέρος της αρχικής ενδεκάδας, αλλά τελικά ο Ζιντάν επέλεξε τον συμπατριώτη του. Όπως συνέβη μια βδομάδα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ, άφησε το γήπεδο πριν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής. Στο ίδιο του το σπίτι άκουσε αποδοκιμασίες, ενώ στο Καμπ Νόου είχε και πάλι μια απόδοση γεμάτη από γκρι. Δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του ο Γάλλος επιθετικός.

Όταν η εικόνα ήταν χειρότερα για την Ρεάλ Μαδρίτης, όταν η Barcelona είχε ελεγχόμενο το ματς και η ομάδα του Ζιντάν δεν έβρισκε τον τρόπο να επιτεθεί στο τέρμα του Ter Stegen, ο Μπενζεμά εξαφανίστηκε απ’το γήπεδο, μια κίνηση που δεν έφερε σε καλή θέση τον Γάλλο, απενεργοποιημένος μία ακόμη μέρα πάνω στο χόρτο. Ένα πλήρες μυστήριο, ότι συμβαίνει. Δεν έκανε την προετοιμασία στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο των συμπαικτών του, αλλά πλέον έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, και η αλήθεια είναι ότι ο φορ δεν εκπέμπει τα θετικά μηνύματα που ανέμενε ο σύλλογος.

Αυτή η εφημερίδα έχει ήδη ενημερώσει στο παρελθόν για το πρόβλημα που είχε ο Μπενζεμά στο δεξί ισχίο, πάθηση που εκδηλώθηκε στις αρχές αυτού του χρόνου. Αυτή τη στιγμή, κι όσο κι αν ο Ζιντάν του δίνει λεπτά εκφράζοντας την αγάπη του προς αυτόν, ο επιθετικός συνεχίζει χωρίς να δίνει την αναμενόμενη απόδοση. Οι κερκίδες του Santiago Bernabeu αρχίζουν να χάνουν την υπομονή μ’έναν παίκτη ο οποίος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αν μιλάμε για τη σχέση του με τη madridista κοινωνική μάζα. Ο σύλλογος εξέδωσε στις 20 Αυγούστου την ακόλουθη και σύντομη ιατρική έκθεση: «Μετά τις τελευταίες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο παίκτης μας Benzema συνεχίζει την διαδικασία της ανάρρωσής απ’την δεξιά ιερολαγονίτιδα του. Εν αναμονή της εξέλιξης».


Ενώ ο Μπενζεμά δεν κάνει το αναμενόμενο βήμα μπροστά, ο Δομινικανός Mariano προχωράει σαν ένα μυρμήγκι. Το περασμένο καλοκαίρι ο επιθετικός απ’την Καραϊβική είχε μια σειρά από προτάσεις για να παίξει αλλού. Η Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε να απορρίψει οποιαδήποτε προσφορά και να δώσει στο νεαρό παίκτη μια θέση στην πρώτη ομάδα. Καθ'όλον τον περασμένο Αύγουστο, και βλέποντας ότι ο Karim δεν μετέδιδε το αναμενόμενο, τόσο το προπονητικό επιτελείο όσο και η madridista ηγεσία κατανόησε ότι ήταν καλύτερα να κρατήσει έναν ακόμα παίκτη στην επίθεση. Ο χρόνος επιβεβαιώνει ότι η απόφαση ήταν σωστή.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί σ’αυτήν την αγορά του χειμώνα, με αρκετές ομάδες να επιθυμούν να’χουν τις υπηρεσίες του Mariano Díaz για το δεύτερο μέρος της σεζόν. Ο Ζιντάν είπε στην αίθουσα Τύπου του Καμπ Νόου για τον Δομινικανό ότι "είναι μια εναλλακτική και ξέρουμε τι μπορεί να μας προσφέρει μπροστά στο τέρμα". Σε μια τέτοια φορτωμένη σεζόν, με τόσους πολλούς στόχους μπροστά, αρχής γενομένης με τη La Liga Santander, τουρνουά πολύ πολυπόθητο στο Λευκό Οίκο, τη σήμερον ημέρα φαίνεται ότι ο νεαρός παίκτης έχει θέση στο ρόστερ του Ζιντάν.


Ο Mariano είχε στο παρελθόν προσφορές για να αφήσει οριστικά την Ρεάλ Μαδρίτης. Περισσότεροι από ένας μάνατζερ πήγαν σ’αυτόν για να τον δελεάσουν μ’αυτή ή μ’εκείνη την προσφορά. Ο σύλλογος γνώριζε τα πάντα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αν δεν έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός θα μπορούσε να χάσει έναν νεαρό και σφριγηλό ποδοσφαιριστή. Ο Florentino Pérez αναγκάστηκε να του προσφέρει ένα παχυλό συμβόλαιο στην θέα του ότι άλλες πλευρές του διαβεβαίωναν μια καλή αμοιβή. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, το ίδρυμα έκανε επίσημη την ανανέωση της σύμβασης του Mariano, η οποία διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Ο Ζιντάν, ο οποίος τον γνωρίζει με το παραπάνω απ’το πέρασμά του ως προπονητής της Castilla, ήταν καθοριστικός. Τώρα επίσης, για να αποφασίσει αν θα τον αφήσει να φύγει τον Ιανουάριο. Μεγάλο μέρος της απόφασης βρίσκεται στα χέρια του Μπενζεμά...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.