News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τι έκανε ο James μετά το Clásico; Πήγε για προπόνηση στις 22.30!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Του Santiago Siguero

Ο Κολομβιανός επαναστατεί αφότου δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό ενάντια στη Μπάρτσα


Ο James δεν διανύει μια καλή στιγμή στη Μαδρίτη. Στη Βαρκελώνη, ο Ζιντάν επέλεξε τους Mariano κι Asensio μπροστά απ’τον Κολομβιανό επιτελικό μέσο, ο οποίος δεν μπορούσε να απολαύσει στο γήπεδο την τελική έκρηξη αδρεναλίνης που σήμαινε η επίτευξη του γκολ του Ράμος στο 90ο λεπτό.

Στο ταξίδι της επιστροφής της αποστολής της Μαδρίτης, στους διαδρόμους, οι παίκτες μιλούσαν για το νέο θαύμα του Sergio, για την απόδοση του Clos Gómez (οι λευκοί παίκτες έκαναν διασταυρώσεις της διαιτησίας του aragonés), των επιλογών που ανοίγει αυτή η ισοπαλία για την ομάδα στην μάχη για το πρωτάθλημα και για τα σχέδια για εκείνη τη νύχτα. Όλοι οι παίκτες είχαν ραντεβού για δείπνο με τις συντρόφους τους, τις οικογένειές τους ή τους φίλους τους, για να χαλαρώσουν μαζί με τους αγαπημένους τους μετά απ’την έντονη μονομαχία στο Camp Nou.

Όλοι...εκτός από έναν. Κατά τη στιγμή της άφιξης της ομάδας στο Valdebebas για να πάρουν τα αυτοκίνητα των παικτών, στις 22.30 μ.μ., ο James ζήτησε ρούχα προπόνησης κι έμεινε μόνος να δουλέψει σε μια ατομική προπόνηση, χωρίς φώτα δημοσιότητας ή μάρτυρες. Ήταν ο τρόπος του να επαναστατήσει εναντίον της κατάστασης. Ένας παίκτης 75.000.000 € να προπονείται στη μοναξιά της νύχτας στο Valdebebas, αρνούμενος να αποδεχθεί μια μοίρα που πολλοί θεωρούν σφραγισμένη.


Όχι ο James. Η χειρονομία του της εξέγερσης, αυτή η ατομική προπόνηση στο κρύο και βροχερό βράδυ της Μαδρίτης, αποκαλύπτει το πιο ανταγωνιστικό προφίλ ενός παίκτη, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να παραδοθεί αμαχητί. Αυτή η προπόνηση μιλά για έναν παίκτη χαρακτήρα, ο οποίος έχει αποδεχτεί ότι μόνο με δουλειά θα μπορέσει να αντιστρέψει μια κατάσταση στην οποία το εύκολο είναι να ρίξει πετσέτα. Ο James επέλεξε το Σάββατο το εντελώς αντίθετο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.