News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Έχουμε πάρει έναν σημαντικό βαθμό με την καρδιά αυτής της ομάδας»

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

«Είμαστε ευτυχείς για τον βαθμό, αλλά γνωρίζουμε ότι η Λίγκα θα’ναι δύσκολη μέχρι το τέλος»

"Αυτό του Ramos δεν με εκπλήσσει, έχει πολλή προσωπικότητα και σ’αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα εκεί", πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν εξήρε το έργο της ομάδας του στο Camp Nou για να πάρει μια ισοπαλία που διατηρεί το προβάδισμα στο πρωτάθλημα: «Θα πρέπει να τονιστεί και πάλι η καρδιά αυτής της ομάδας, αυτό που κάναμε μαζί και πιστεύαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε μια μεγάλη ισοπαλία. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη ή όχι, αλλά αυτή είναι. Είναι ένας βαθμός που συνεχίζουμε να προσθέτουμε και στο πρώτο μέρος είχαμε πιθανότητες να κάνουμε ζημιά».

«Μας έβαλαν γκολ στο δεύτερο, απογοητευτήκαμε λίγο, και πήραν θάρρος. Πρόκειται για ένα βαθμό, αλλά δεν είναι νίκη. Μπορούμε να’μαστε πολύ ικανοποιημένοι να’χουμε κάνει αυτό το παιχνίδι ενάντια σε έναν σκληρό αντίπαλο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί το επόμενο παιχνίδι έρχεται γρήγορα».

Ηθικό χτύπημα

«Δεν πιστεύω. Έχουμε έξι βαθμούς προβάδισμα, αλλά δεν θ’αλλάξει τίποτα. Αυτό είναι πολύ μεγάλο και θα πρέπει να δουλέψουμε μέχρι το τέλος. Ικανοποιημένοι με το βαθμό, αλλά γνωρίζουμε ότι η la Liga θα’ναι δύσκολη μέχρι το τέλος».

Πάντα ο Ramos

«Δεν μ’εκπλήσσει πλέον. Είναι αυτό που έχει. Έχει πολλή προσωπικότητα και σ’αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα εκεί. Δεν τα παρατάει ποτέ κι ενθαρρύνει μέχρι το τέλος. Είναι καλό για μας».

Οι στόπερ

«Ήταν μια σημαντική συλλογική δουλειά. Δεν είναι μια εύκολη έδρα και ήμασταν λίγο πεσμένοι στην πίεση, αλλά είναι πολύπλοκο για όλους. Ξεχωρίζω την δουλειά όλων. Στο τέλος, όπως πάντα, ο Ράμος είναι εκεί για να σκοράρει και είμαι ικανοποιημένος γι 'αυτόν κι επειδή πιστεύαμε μέχρι το τέλος ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

"Με την αλλαγή του Casemiro ψάξαμε τη φρεσκάδα και να πάμε πιο πάνω τους Λούκα και Mateo. Ξέρουμε τι μπορούν να μας δώσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε πιο πίσω κι αλλάξαμε στο τέλος παίζοντας μ’ένα 4-4-2. Υποφέραμε ενάντια σ’ένα μεγάλο αντίπαλο. Δεν είναι εύκολο να πάρεις βαθμό εδώ και το κάναμε με χαρακτήρα".

Modric

"Γνωρίζουμε τη σημασία του στην ομάδα μας και είχε μια καλή απόδοση και σταδιακά παίρνει φόρμα. Φαίνεται να’ναι πολύ καλά μετά τον τραυματισμό του".

Mariano

"Όταν είσαι με το αποτέλεσμα κόντρα, είναι μια εναλλακτική. Παίζαμε με σύστημα 4-4-2 και ξέρουμε τι μπορεί να μας προσφέρει μπροστά στο τέρμα. Είμαστε όλοι μαζί".

Τακτική ποικιλία


«Την έχουμε κι έχουμε επιπλέον πολλούς διαφορετικούς παίκτες που φέρνουν κάτι διαφορετικό, ανάλογα με την τακτική. Είναι το ωραίο που έχουμε και σήμερα είδαμε και πάλι ότι είμαστε όλοι σημαντικοί και θα χρειαστούμε τους πάντες μέχρι το τέλος».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.