News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Iniesta κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη απ’τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Αποδυτήρια και λευκό club, ενοχλημένοι για την azulgrana στάση


Δεν ήταν μια οποιαδήποτε χειρονομία και το γνώριζαν αυτό απ’την ίδια στιγμή που λήφθηκε η απόφαση να γυρίσουν την πλάτη στο γκαλά της FIFA, στο ποδόσφαιρο και, κυρίως, στους συναδέλφους που επρόκειτο να’ταν εκεί. Οι παίκτες της Barcelona έκαναν μια κίνηση απ’την οποία για πολλούς έχουν βγει χαμένοι. Τέτοιο ήταν το μέγεθος της απόφασης, που ο ίδιος ο Ινιέστα κάλεσε τους πολλούς αντιπάλους του, αλλά συναδέλφους του μετά από όλα, που φορούν λευκά, για να ζητήσει συγγνώμη ενώπιον μια τέτοιας απερισκεψίας.

Ο αρχηγός της Barcelona έκανε τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης να δουν ότι η ιστορία δεν είχε καμία σχέση μ’αυτούς, ότι όλα ήταν λόγω των διαφορών με τους δικούς τους ηγέτες και με μια ενόχληση που έρχεται από πίσω. Η αλήθεια είναι ότι με απολογία ή όχι, η χειρονομία δεν έκατσε καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης .. Απολογία που έκανε επίσης ο azulgrana πρόεδρος.

Ηγέτες και παίκτες της madridista οντότητας θεώρησαν εαυτούς προδομένους. Η σχέση μεταξύ των Ισπανών διεθνών θα συνεχίσει ως έχει και μάλιστα ο Sergio Ramos ήταν ο λιγότερο επικριτικός με το γεγονός των Μέσι, Suarez, Ινιέστα και Πικέ. Όχι τόσο ο Modric ή ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος χρησιμοποίησε την ειρωνεία. Έχουν σε εκκρεμότητα μια συνομιλία όταν θα ξανασυναντηθούν σε δύο μήνες στην εθνική, αλλά ήταν μια άσχημη χειρονομία και την οποία πολλοί τομείς του ποδοσφαίρου έχουν θεωρήσει πολύ άσχημη.

Όσο για τους ηγέτες, η σχέση Ρεάλ Μαδρίτης- Barcelona είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Μηδενική. Διατηρούν το ελάχιστο για τα μάτια του κόσμου, αλλά δεν υπάρχει ένας ομαλός διάλογος ούτε στο ελάχιστο. Εκτίμησαν τη λεπτομέρεια ότι αυτοί βρέθηκαν στη Ζυρίχη, αλλά δεν τους άρεσε η απουσία των παικτών. Έχει θεωρηθεί ως μια χειρονομία έλλειψης εξουσίας, αλλά θυμούνται επεισόδια στο παρελθόν κι αν και η απουσία του Ρονάλντο κάποτε ήταν λόγω μιας ξεκάθαρης αντιπαράθεσης με τον Blatter ή αυτή του Μουρίνιο για το ότι είναι αυτός που είναι, πιστεύουν ότι είναι μια γιορτή στην οποία θα πρέπει συμμετέχουν όλοι, νικητές και φιναλίστ.


Στη λευκή οντότητα δεν έχει αρέσει η χειρονομία, αλλά έχει κάτσει χειρότερα στ’αποδυτήρια. Μέχρι κι ο Dani Alves δεν κατάλαβε την κίνηση των συναδέλφων του κι ακόμη λιγότερο το λόγο της παρουσίας του αγώνα της Τετάρτης ενάντια στη Μπιλμπάο. "Με άφησαν μόνο μπροστά σε τόσο madridista", είπε για να προσθέσει «έπρεπε να’χαν έρθει». Κάτι που σκέφτεται ο Alves κι όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.