News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στον Danilo τοποθετείται πρόσωπο Coentrao

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Του Alonso Castilla

Ένα αυτογκόλ που τον σημαδεύει λίγο περισσότερο

Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα στον Βραζιλιάνο. Το αυτογκόλ που έβαλε στο Balaídos δεν τον βοηθά, πλήρως το αντίθετο, στα μάτια οπαδών που αρχίζουν να τον καταδικάζουν σιγά-σιγά


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πάρει για μία ακόμη σεζόν αυτό το πολυπόθητο τρεμπλ το οποίο ονειρεύεται ο Florentino Pérez εδώ και χρόνια. Η πρόκριση είχε γίνει αρκετά απότομη μετά το 1-2 που απέσπασε η Celta στο πρώτο σκέλος. Στον επαναληπτικό, στο Balaídos, πολύ λίγο πριν απ’το ημίχρονο, οι λευκές ελπίδες άρχισαν να εξαφανίζονται. Στη δεύτερη πράξη ήταν αδύνατο να σφραγίσει την ανατροπή. Συνέβη το να σκοράρει ο Danilo ένα αυτογκόλ που τον αφήνει πιο σημαδεμένο, αν είναι δυνατόν, στα μάτια των απαιτητικών οπαδών του Santiago Bernabeu. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν είχε την ευθύνη του γκολ, θύμα ενός ατυχήματος, αρχίζει να φορά πρόσωπο Coentrao. Ο αποκλεισμός ενεργοποιεί περισσότερο την εστίαση των φώτων που έχει τοποθετήσει ο madridismo στη μορφή του παίκτη. Στην τελευταία πρόκριση, στο Sánchez Pizjuán, άνοιξε επίσης το σκορ για τον αντίπαλο μπερδεύοντας το τέρμα...

Οι αυστηροί έποικοι των κερκίδων του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης άρχισαν ήδη να υποδεικνύουν τον Danilo την περασμένη σεζόν. Ήταν μια πολύ περίπλοκη σεζόν για τον δεξιό μπακ, με σωματικά προβλήματα που δεν τον άφησαν ποτέ. Κάποιες ενοχλήσεις στον ένα αστράγαλο τον επιβάρυναν, αναγκάζοντάς τον να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μέρες μετά την κατάκτηση του ενδέκατου απ’την ομάδα του στο Μιλάνο. Ήταν μια σεζόν για να ξεχάσει στο ατομικό, παρά το ότι άγγιξε τη δόξα στο San Siro. Οι λευκοί οπαδοί υπέδειξαν περισσότερες από μία φορές τότε, έναν παίκτη αγορασμένο σε τιμή χρυσού και που δεν έμοιασε ποτέ σ’αυτόν που έλαμψε στο Οπόρτο.

Προσωπικό και αδιαπραγμάτευτο στοίχημα του Florentino Pérez, περνά ο χρόνος κι ο Danilo δεν δικαιολογεί, πέρα απ’την ατυχία, ότι αξίζει αυτά τα 30.000.000 € που βγήκαν απ’τα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό τα πορτογαλικά εδάφη. Έχει ακούσει ήδη κατηγορίες απ’τους δικούς του οπαδούς, οι οποίες αυξάνονται στο βαθμό που περνάνε τα παιχνίδια κι ο αμυντικός εξακολουθεί να μην κάνει το βήμα προς τα εμπρός. Στο πρώτο σκέλος εναντίον της Θέλτα, η πλευρά του μπακ μετατράπηκε σε μια περιοχή που εκμεταλλεύτηκε η celeste ομάδα για να χτυπήσει τον εχθρό της. Από πολλές γωνιές του αυστηρού γηπέδου του Chamartin προέκυψαν αποδοκιμασίες και σχόλια που άφησαν σε πολύ άσχημη θέση τον πρωταγωνιστή. Μετά το ατύχημα στο Vigo, μαζί με τον αποκλεισμό απ’το Copa del Rey, η ζωή του Danilo φαίνεται γεμάτη μαύρα σύννεφα.


Ο Coentrao είναι εντελώς καταδικασμένος κι όταν τελειώσει η σεζόν, ο Florentino Pérez, ως μέγιστος κι αποκλειστικός τεχνικός υπεύθυνος των μεταγραφών, θ’αναλάβει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Μένει να δούμε ποια ομάδα θα ποντάρει για την πρόσληψη ενός ποδοσφαιριστή πλήρως υποτιμημένου, στοχοποιημένου απ’τη madridista κοινωνική μάζα. Το σενάριο για τον Danilo, εν τω μεταξύ, αρχίζει επίσης να’ναι περίπλοκο. Η απόδοσή του είναι πολύ μακριά απ’το αναμενόμενο και το χειρότερο είναι ότι οι δικοί του άνθρωποι αρχίζουν να τον κρίνουν. Ο τραυματισμός του Carvajal του άνοιξε τις πόρτες του βασικού, αλλά δεν εκμεταλλεύεται την ευκαιρία του.

Ο Danilo έχει νιώσει πάντα τη ζεστασιά των συμπαικτών του, τόσο ιδιωτικά όσο κι όταν έπρεπε να μιλήσουν μπροστά σ’ένα μικρόφωνο. «Εδώ έχουν αποδοκιμάσει τους πάντες», είπε ο συμπατριώτης του Marcelo πριν λίγες ημέρες για να υπερασπιστεί τον συνάδελφό του. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το εχθρικό συναίσθημα εξαπλώνεται όλο και περισσότερο μεταξύ του madridismo. Την παραμονή του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Balaídos, ο Luis Miguel Ramis έστειλε ένα tweet στο οποίο έθετε την εστίαση στην θυγατρική ομάδα, υποδεικνύοντας τον Μαροκινό Achraf Hakimi μ’ένα στοιχείο που έπρεπε να ληφθεί πολύ υπόψη για την κάλυψη της δεξιάς πλευράς, όταν οι τραυματισμοί ή οι ποινές μάστιζαν την πρώτη ομάδα. Ο νεαρός, ο οποίος έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με την ανδρών του Μαρόκου, κάθισε στον πάγκο του Balaídos. Ποιος ξέρει αν σύντομα θα κερδίσει τη θέση απ’τον Danilo...

«Δεν πιστεύω ότι μας σκότωσε αυτό το γκολ, γιατί στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε. Τα πρώτα 35 λεπτά ήταν πρωτοφανή από πλευράς μας και το γκολ του Danilo ήταν ζήτημα κακής τύχης, τι να κάνουμε», είπε ο Ζιντάν, όταν ερωτήθηκε για το αυτογκόλ. Δεν θεωρεί ότι η ομάδα ήταν αποδιοργανωμένη σε καθοριστικές φάσεις του παιχνιδιού, σημειώνοντας ότι «παίζοντας μ’αυτόν τον τρόπο, με χαρακτήρα και προσωπικότητα, θα’μαστε εκεί. Τώρα πρέπει να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το Champions League». «Δεν ανησυχώ ούτε είμαι θυμωμένος», κατέληξε.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.