News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στον Dybala πέφτει λευκό

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο Αργεντινός έχει απορρίψει τη Μπαρτσελόνα για την Ρεάλ Μαδρίτης


Ο Paulo Dybala (23 ετών) περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλές ομάδες πλησιάζουν για την επίτευξη της μεταγραφής του, αλλά η απάντηση είναι πάντα η ίδια: «Ευχαριστώ, αλλά όχι». Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός θέλει να περιμένει αυτόν που θα διαφημιστεί ως επόμενη κίνηση γύρω απ’τη μορφή του μικρού και επιδέξιου παίκτη της Γιουβέντους.

Πριν μέρες ήταν η Barcelona, υποστηριζόμενη απ’τον Messi, αυτή που πλησίασε για να μάθει την επιθυμία και την πρόθεση του Dybala, αλλά η αρνητική απάντηση ήταν η ίδια με εκείνη που έλαβαν άλλοι σύλλογοι. Τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Dybala είναι απ’τους παίκτες που αρέσουν τόσο στην ευγενή περιοχή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου όσο και στην τεχνική. Ο Ζιντάν τον θέλει κι έχει εκθέσεις από πρώτο χέρι για την απόδοση και την καθημερινότητα στη δουλειά του Αργεντινού. Και είναι θετικές. Δεν φοβάται την πίεση, όπως απέδειξε στην πρώτη του χρονιά στην ιταλική πρωταθλήτρια, στην οποία πέτυχε 19 γκολ.

Προσπάθεια ανανέωσης

Οι ηγέτες της Juve γνωρίζουν ότι η πενταετής σύμβαση που υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2015 δεν είναι επαρκές επιχείρημα για να κρατήσουν στις τάξεις τους το νέο αστέρι της Αργεντινής. Ο Beppe Marotta, αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, έχει ήδη δώσει εντολή για την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Ο σύνδεσμος λήγει στις 30 Ιουνίου του 2020, αλλά η ιδέα του συλλόγου του Τορίνο είναι να τον επεκτείνει για μια σεζόν ακόμα, αυξάνοντας σημαντικά τα χρήματα που λαμβάνει για κάθε σεζόν.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα ο πράκτορας του παίκτη έχει αναφερθεί για μια συνάντηση με χαρακτήρα επείγοντος. Ο Pierpaolo Triulzi, εκπρόσωπος του Dybala, παρά το ότι κάποια μέσα ισχυρίζονται ότι είναι ο Gustavo Mascardi, με τον οποίο διατηρεί μια καλή σχέση, έχει το συγκεκριμένο ραντεβού στην έδρα της Γιουβέντους.

7.000.000 όπως ο Higuaín

Γίνεται λόγος για 7.000.000 € ανά σεζόν, ως τα χρήματα που η οντότητα του Τορίνο θα θέσει στο τραπέζι για να διατηρήσει τον παίκτη και, πάνω απ 'όλα, για να του βγάλει απ’το κεφάλι την ιδέα της αλλαγής του τοπίου και του να φορέσει τα madridista λευκά.

Ο Gonzalo Higuaín κινείται σ’αυτήν την μισθολογική γραμμή και είναι αυτή στην οποία οι ηγέτες της Γιουβέντους θέλουν να τοποθετήσουν το νέο τους αστέρι. Αυτές τις στιγμές και μετά τα μόλις λίγο πάνω από 100 εκατομμύρια € που έχει εισπράξει η Γιουβέντους, χάρη στη μεταγραφή του Pogba, δεν υπάρχει επείγον ούτε αναγκαιότητα της πώλησης μιας απ’τις αναφορές της, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν απ’την τελική απόφαση του ίδιου του Dybala.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει την πρόθεση της Αργεντινού να παίξει στο Μπερναμπέου και μάλιστα είναι ένας απ’αυτούς που αρέσει περισσότερο. Μοιάζει με galáctico, όπως ομολογούν απτον σύλλογο.


Προς το παρόν είναι σε αναμονή για το τι θα συμβεί με τις επικείμενες διαπραγματεύσεις που η Γιούβε θέλει να θέσει για την επέκταση και τη βελτίωση της σύμβασής του. Με βάση την απάντηση του παίκτη, η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταστρώσει τη στρατηγική, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλοί βλέπουν τον Dybala στα λευκά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.