News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Εκτιμούμε την υποστήριξη των οπαδών. Μαζί πετύχαμε μια σημαντική νίκη"

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

«Κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι στην άμυνα και χωρίς να παραχωρήσουμε περιπτώσεις»

«Κάναμε ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι ενάντια σ’έναν δύσκολο αντίπαλο», πρόσθεσε ο προπονητής.

Ο Ζιντάν ανέδειξε στην αίθουσα Τύπου του Santiago Bernabeu την δουλειά των παικτών του για να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ: "Είναι μια σημαντική νίκη για μας. Μετά από μερικές δύσκολες μέρες επιστρέφουμε στο δικό μας. Ήταν ένα πολύ πλήρες παιχνίδι ενάντια σ’έναν δύσκολο αντίπαλο. Καταφέραμε να πάρουμε τρεις βαθμούς και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία, το οποίο είναι επίσης σημαντικό. Είναι μια καλή νύχτα, επειδή οι αντίπαλοι έφεραν ισοπαλία ή έχασαν".

"Η έναρξη του αγώνα μας ήταν για να πιέσουμε, αλλά δεν ήμουν ικανοποιημένος, διότι κάναμε την πίεση λίγο ανοργάνωτα. Το κάναμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Eusebio έχει δίκιο, μερικές φορές η κατοχή δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο, χρειάζεσαι επίσης το βάθος. Επιπλέον, μπορούμε να’μαστε ικανοποιημένοι για το ότι σκοράραμε ένα γκολ, όπως του Kovacic γιατί το είχαμε προετοιμάσει κι αυτό σε ενδυναμώνει. Είναι μια κίνηση πολύ δουλεμένη με τους Karim, Cristiano και τον Kovacic να’ρχεται από πίσω".

Οπαδοί

«Πρέπει να ευχαριστήσω το κοινό για την υποστήριξή του. Μερικές φορές μπορούμε να’μαστε αναστατωμένοι με κάποιες αποδοκιμασίες. Σήμερα μας έχουν υποστηρίξει απ’την αρχή μέχρι το τέλος και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Οι παίκτες χρειάζονται την υποστήριξή τους και σήμερα όλοι μαζί έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό».

Άμυνα

«Δεν έχουμε παραχωρήσει πολλές ευκαιρίες, κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι αμυντικά. Το πρώτο μέρος ήταν περίπλοκο στην πίεση, αλλά στη συνέχεια το διορθώσαμε».

Στραβοπατήματα των αντιπάλων

"Είναι ένα επιπλέον κίνητρο, γιατί όταν βλέπεις τον αντίπαλό σου να χάνει πόντους σου δίνει περισσότερη επιθυμία να τα πας καλά και το έχουμε συζητήσει. Το πιο σημαντικό ήταν το δικό μας και καταφέραμε να κερδίσουμε"

"Τώρα είμαστε ακόμα περισσότερο ηγέτες. Βλέπουμε τους αντιπάλους μας να χάνουν πόντους κι έχουμε τέσσερις βαθμούς προβάδισμα. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη νίκη".

Αποδοκιμασίες στον Κριστιάνο;
"Δεν πιστεύω ότι τον έχουν αποδοκιμάσει. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αποδοκιμασίες αλλά σήμερα πρέπει να ευχαριστήσουμε το κοινό για την υποστήριξή του. Πετύχαμε μια ωραία νίκη".

Τραυματίες

"Η ιδέα μας είναι ν’ανακτήσουμε τον Luka Modric την εβδομάδα που έρχεται, αλλά δεν μπορώ να πω πότε, κι επίσης και τον James. Ο Gareth θα χρειαστεί λίγο περισσότερο, αλλά είναι ήδη στο γήπεδο με τα ποδοσφαιρικά του και είναι ένα σημαντικό σημάδι. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και ήρεμα μαζί του".

Kovacic

"Είναι ένας σημαντικός παίκτης, είναι νέος και κάθε φορά που παίζει προσπαθεί να τα πάει καλά. Σήμερα σκόραρε και μου άρεσε. Είναι ένας παίκτης που στο μέλλον μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα. Το να΄χεις εδώ έναν παίκτη αυτού του επιπέδου είναι σημαντικό".

Ο αποκλεισμός στο κύπελλο

"Δεν είμαι χαρούμενος, ήθελα να συνεχίσω. Αλλά είναι αλήθεια ότι τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσουμε το ματς της Νάπολι".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.