News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι»

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

«Η πρόκριση δεν είναι εξασφαλισμένη και το παιχνίδι του επαναληπτικού θα’ναι περίπλοκο»

"Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό, με ένταση και γκολ", πρόσθεσε ο προπονητής.


Ο Ζιντάν έδειξε ικανοποιημένος μετά τη νίκη εναντίον της Σεβίλλης. Ο madridista προπονητής υπογράμμισε την απόδοση των παικτών του στο πρώτο μέρος: "Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο από τότε που έφτασα, αλλά ήταν 45 πολύ καλά λεπτά, με ισχυρά κομμάτια ποδοσφαίρου και με ένταση. Δουλέψαμε γι 'αυτό και το καταφέραμε. Όταν ξεκινάς έτσι το παιχνίδι και βάζεις γκολ, είναι όλα καλύτερα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού".

"Είναι σαφές ότι να ξεκινάμε τη χρονιά έτσι, είναι πολύ σημαντικό. Είναι αυτό που θέλαμε και έτσι το προετοιμάσαμε. Θέλαμε να βάλουμε πολλή ένταση στην αρχή και να σκοράρουμε και δεν μπορούσε να πάει καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γνωρίζουμε ότι αυτό είναι μακρύ κι ότι μετά από κάθε παιχνίδι θα αμφισβητούνται και πάλι τα πάντα".

James

"Έχει κάνει έναν καλό αγώνα. Έχει σκοράρει δύο γκολ κι έκανε μια σημαντική δουλειά, όπως όλοι οι άλλοι. Είμαι χαρούμενος για το παιχνίδι του και για των υπολοίπων. Επίσης, για τα λεπτά των Morata, Asensio ... Πίσω κάναμε επίσης, ένα τεράστιο ματς. Ήταν ένα ματς μετά την επιστροφή απ’τις διακοπές και ήταν πολύ καλό. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και με την αναμέτρηση".

Η διάταξη

"Έπαιξαν κάποιοι που έχουν λιγότερα λεπτά και τα πήγαν πολύ καλά. Η διάταξη δεν είναι η πιο σημαντική, αλλά το πώς προετοιμάσαμε το ματς. Η ιδέα είναι να’χουμε ξεκάθαρη την πρόθεση του τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Τα πρώτα 45 λεπτά ήταν θεαματικά, σωματικά και τεχνικά, ένα σχεδόν τέλειο ματς. Είναι μια διπλή αναμέτρηση και το να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία ήταν σημαντικό".

Rotations

"Όταν βάζεις έναν διαφορετικό παίκτη το σημαντικό είναι να σου δώσει κάτι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά κι επίσης όταν παίζουν άλλοι παίκτες διαφορετικοί απ’αυτούς που το έχουν κάνει σήμερα. Έχουμε ένα σημαντικό γκρουπ και οι παίκτες είναι επίσης ικανοποιημένοι να βλέπουν τους συμπαίκτες τους που έχουν λιγότερα λεπτά στο γήπεδο. Έλειπαν παίκτες λόγω τραυματισμού και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αλλά όταν παίζουν άλλοι και τα πάνε καλά, ο προπονητής είναι χαρούμενος".

"Μιλάω μαζί τους για να τους πω ότι είναι όλοι σημαντικοί. Φυσικά και υπάρχουν πιο σημαντικοί παίκτες από ό, τι άλλοι, αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε με όλους. Κάποιος θα κάνει τη διαφορά, όπως κάνει πάντα ο Cristiano, που είναι ένας διαφορετικός παίκτης. Για να κερδίσουμε όλα όσα θέλουμε θα χρειαστούμε τους πάντες. Η σεζόν είναι μεγάλη και υπάρχουν πολλά ματς. Θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες".

Ο αντίπαλος

"Η Sevilla είναι πολύ καλή κι έχει αυτοπεποίθηση. Το να κάνεις ένα παιχνίδι όπως αυτό εναντίον της σου δίνει περισσότερη ικανοποίηση. Υπάρχει ένα δεύτερο παιχνίδι και η πρόκριση δεν είναι εξασφαλισμένη. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμάσουμε τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου πριν απ’τον επαναληπτικό του Κυπέλλου, που θα’ναι περίπλοκος στην έδρα της Σεβίλλης".

Cristiano

"Δεν θα τον ξεκουράσω το Σάββατο. Θα παίξει και θα παίξει πολλά παιχνίδια. Να μην ανησυχείτε".

Αήττητο σερί

«Δεν μιλάμε πολύ γι 'αυτό στ’αποδυτήρια. Όταν έρχεται ένα παιχνίδι προσπαθούμε να το προετοιμάσουμε καλά για να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε, αλλά χωρίς να σκεφτόμαστε το αήττητο σερί».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.