News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αποφασισμένος να φύγει ο Isco

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca

Έχει αποδεχτεί ότι δεν θα συνεχίσει στη Μαδρίτη κι έχει συναντηθεί με Σίτι, Τσέλσι και Γιουβέντους

Ο Isco Alarcón έχει αποδεχτεί ότι αυτό το καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότητα θ’αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον αυτή είναι η σταθερή πεποίθηση που μεταφέρουν οι εκπρόσωποί του στους κύριους ευρωπαϊκούς συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον: ο παίκτης είναι πρόθυμος να δεχτεί μια καλή προσφορά και μια αλλαγή του αέρα.

Το Σάββατο, λίγα λεπτά μετά την ανάδειξή του ως κορυφαίος παίκτης εναντίον της Εσπανιόλ με δύο ασίστ και παίζοντας ένα πλήρες παιχνίδι για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες (29 Οκτωβρίου ενάντια στην Αλαβές), ο Malagueño μίλησε για το μέλλον του στις κάμερες του BeIN Sports. Και φάνηκε διφορούμενος: "Είμαι ήρεμος για το μέλλον μου. Αυτό που με ανησυχεί είναι να’χω λεπτά, η καριέρα ενός παίκτη είναι σύντομη. Γι’αυτό, από’δω μέχρι το τέλος της σεζόν θα πάρουμε μια απόφαση, γιατί αυτό που διακυβεύεται είναι το μέλλον μου".

Χαρούμενος, αλλά θέλει περισσότερα

Ο Isco κλείνει τα 25 στις 21 Απριλίου, μια ηλικία που στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή σημαίνει την είσοδο στην αθλητική ωριμότητα, και φαίνεται αποφασισμένος να προκαλέσει μια στροφή στην καριέρα του. Παραδέχεται ότι είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στις τρεισήμισι σεζόν του στα λευκά δεν έχει εδραιωθεί ως βασικός κι ο ρόλος του είναι δευτερεύουσας σημασίας.


Κάθε σεζόν έχει παίξει λιγότερο, τιμωρούμενος από ένα σύστημα, το 4-3-3, το οποίο δίνει προτεραιότητα στην επίθεση στο BBC και στο τρίο των μέσων Casemiro-Kroos-Modric στο κέντρο. Δεν υπάρχει σταθερή θέση για επιτελικούς μέσους στο σύστημα του Ζιντάν και δεν υπήρχε ούτε και με τον Αντσελότι. Αλλά ο Isco δεν τα παρατά: θέλει να παίζει περισσότερο και θέλει να κερδίζει περισσότερα, όπως κάθε ποδοσφαιριστής. Και είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί γι’αυτό.

Ο Paco Alarcón, ο πατέρας κι εκπρόσωπός του, ξέρει ότι ο Ιούνιος θα’ναι καθοριστικός. Στα τέλη του περασμένου έτους, το λευκό club τους έστειλε μια πρόταση ανανέωσης, η οποία βελτιώνει σημαντικά τα 2.500.000 καθαρά που αμείβεται σήμερα (νούμερο που στη μισθολογική κλίμακα της Μαδρίτης αντιστοιχεί στα τελευταία σκαλοπάτια), αλλά που απέχει πολύ απ’τα 8-10.000.000 που έχει θέσει ως στόχο ο Isco στη διαπραγμάτευση του νέου μισθού του.

Στα γραφεία του Τ4 είναι σίγουροι ότι ο παίκτης θα το ξανασκεφτεί και θα φτάσουν τελικά σ’ένα σημείο συνάντησης κι ότι μπορούν να τον πείσουν ότι δεν πρόκειται να’ναι καλύτερα σε κανέναν άλλο σύλλογο, φιλοδοξώντας σ’όλους τους τίτλους (και κερδίζοντας αρκετούς) κάθε χρόνο. Σε περίπτωση μη επίτευξης αυτής της επιθυμητής συμφωνίας, η Ρεάλ Μαδρίτης θα’πρεπε να τον πουλήσει ενώπιον του κινδύνου να τελειώσει το συμβόλαιο του παίκτη και να φύγει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Η City, σταθερή υποψήφια

Ένας απ’τους συλλόγους που έχει δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για τον malagueño έχει υπάρξει η Μάντσεστερ Σίτι του Pep Guardiola. Τα καλοκαίρια του 2012 και του 2013 ήταν έτοιμος να υπογράψει για τους πολίτες, αλλά μια συνομιλία του Ζιντάν με τον παίκτη και η ικανότητα στη διαπραγμάτευση και στην πληρωμή 24 εκατομμυρίων σταθερά συν 3 σε στόχους ανέτρεψε την επιθυμία του Pellegrini να επανενωθεί με τον μαθητή του στη Μάλαγα, όπου συνυπήρξαν δύο σεζόν. Τώρα τόσο ο Guardiola όσο κι ο Begiristain γνωρίζουν ότι ο παίκτης είναι πρόθυμος η τρίτη φορά να’ναι και η τυχερή.

Παρά το γεγονός ότι είναι η καλύτερα τοποθετημένη, η City δεν είναι η μόνη υποψήφια για να πάρει τον Isco. Η Τσέλσι του Conte έχει επίσης συναντηθεί με τον valenciano δικηγόρο που ενεργεί ως διαμεσολαβητής, κι έχει επιλογές, όπως της Γιουβέντους, αν και σε μικρότερο βαθμό. Ο παίκτης προτιμά την Premier τόσο για αθλητικούς όσο και για οικονομικούς λόγους.

Μια πολύ απομακρυσμένη επιλογή είναι να καταλήξει ο Isco να υπογράψει για τη Barcelona. Στο azulgrana club δεν κρύβουν ότι τους αρέσει, αλλά ξέρουν ότι η ποινική ρήτρα που συμπεριλαμβάνει η Ρεάλ Μαδρίτης στις συμβάσεις των παικτών της, κάνει πάρα πολύ δύσκολη την επιχείρηση. Για να καταλήξει στο Καμπ Νόου, ο Isco θα’πρεπε να ολοκληρώσει το έτος που του απομένει στη σύμβαση και να πάει ελεύθερος. Στο Can Barça διαχειρίζονται επίσης ότι το μέλλον του Isco περνά απ’το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.