News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δύο εβδομάδες για να δούμε τον καλύτερο Bale

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Του Pablo Polo

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ MARCA


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει βιασύνη με τον Bale. Οι προθεσμίες για την επιστροφή του έχουν εκπληρωθεί. Οι γιατροί μιλούσαν για τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου, και δεν έκαναν λάθος. Παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει επιστρέψει νωρίτερα -88 μέρες αφότου τραυματίστηκε στον δεξί αστράγαλο στις 22 Νοεμβρίου εναντίον της Sporting de Portugal-, ο Ουαλός χρειάζεται τώρα δύο εβδομάδες για να’ναι υπό τις καλύτερες συνθήκες. Ο παίκτης το ξέρει κι ο Ζιντάν το καταλαβαίνει, ο οποίος συμφώνησε με τον Ουαλό να παίξει αυτά τα πρώτα λεπτά ενάντια στην Εσπανιόλ για ν’αρχίσει να παίρνει φόρμα.

Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Μάλιστα, σ’αυτές τις 15 μέρες ο Μπέιλ μπορεί να’χει περισσότερα λεπτά, αλλά δεν θα’ναι βασικός. Δεν είναι σαφές ακόμη κι αν θα παίξει αυτή την Τετάρτη στο Mestalla. Ο στόχος του Ζιντάν είναι να πάει σταδιακά και να μην τον πιέσει για να αποφευχθούν οι τρομάρες. Μάλιστα, αυτό υπήρξε ένα αξίωμα με όλους τους παίκτες, στο πλαίσιο της πολιτικής του των rotations. Όποιος δεν φαίνεται στο μέγιστο, αφήνει τη θέση του σ’έναν συμπαίκτη. Απ’την αρχή ο στόχος που έχει βάλει ο Bale είναι να φτάσει στο μέγιστο στον επαναληπτικό των 16 εναντίον της Νάπολι, και υπάρχουν παιχνίδια μπροστά για να συνεχίσει να ρολάρει. Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν δύο διαδοχικές έξοδοι, στο Mestalla και στη συνέχεια στο La Cerámica, όπου ο Ουαλός θα μπορούσε να’χει περισσότερα λεπτά. Αλλά υπάρχει ένα άλλο παιχνίδι σημειωμένο με κόκκινο στην ατζέντα του Μπέιλ, αυτό του Μπερναμπέου ενάντια στην Las Palmas την Τετάρτη 1 Μαρτίου. Στη συνέχεια θα μείνει το τελευταίο ραντεβού πριν απ’το παιχνίδι στο San Paolo, στο Ipurua ενάντια στην Eibar, όπου ο Gareth θα κάνει την τελευταία δοκιμή πριν απ’το Ευρωπαϊκό ραντεβού. Αν πάνε όλα όπως μέχρι τώρα, ο Μπέιλ θα ξεκινήσει κατά των Ιταλών.

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ

Ο ίδιος ο παίκτης αποκάλυψε μετά το παιχνίδι ότι παρά το γκολ και τα καλά συναισθήματα, υπάρχει δουλειά μπροστά. Ούτε καν διαβεβαίωσε ότι θα’χει περισσότερα λεπτά εναντίον της Βαλένθια. «Θα δούμε πλέον. Πρέπει να δω πώς θα αισθάνομαι αύριο», σημείωσε ο Ουαλός, ο οποίος γνωρίζει ότι σχεδόν τρεις μήνες χωρίς να παίζει αναγκάζουν να μπει σιγά-σιγά. Ο παίκτης έχει προπονηθεί μόνο μια βδομάδα στον ίδιο ρυθμό όπως οι συμπαίκτες του, κι έχει σαφές ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά με την ομάδα για να δούμε τον καλύτερο Bale. Το ποδόσφαιρό του, επιπλέον, απαιτεί τις καλύτερες σωματικές προϋποθέσεις. Πρόκειται για έναν γρήγορο, εκρηκτικό παίκτη, του οποίου η φθορά στο ματς είναι μέγιστη, και για να εκμεταλλευτεί τις προϋποθέσεις του χρειάζεται την καλύτερη σωματική προετοιμασία. "Πρέπει να επανακτήσω την ταχύτητα, τον αγωνιστικό ρυθμό", είπε ο παίκτης μετά το παιχνίδι.

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ


Ο Bale έχει περάσει "τρεις σκληρούς μήνες", αλλά σ’αυτό το διάστημα έχει διαπιστώσει την υποστήριξη που έχει απ’τα αποδυτήρια. Είναι στιγμές στις οποίες ένας παίκτης μπορεί να πέσει στην επίσπευση στην λαχτάρα του να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, αλλά ο Ζιντάν και οι συμπαίκτες του τον έχουν ηρεμήσει όλο αυτό το διάστημα σε αυτό το θέμα. Μετά το παιχνίδι, παίκτες όπως ο Marcelo ή ο Casemiro πήγαν να τον συγχαρούν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.