News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίπληξη στον Isco για τα λόγια του

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Στη Μαδρίτη δεν άρεσε που άνοιξε τη συζήτηση για το μέλλον του


Η ήττα στο Mestalla δεν έχει κάτσει καλά στο Μπερναμπέου. Δεν την περίμεναν, αλλά το γεγονός είναι ότι τις τελευταίες ημέρες η ατμόσφαιρα είχε αραιώσει κάπως ξεκινώντας απ’τα λόγια του Isco στα οποία αμφισβητούσε τη παραμονή του στην Ρεάλ Μαδρίτης απ’τις 30 Ιουνίου και μετά.

Είναι σαν το λεχθέν να’χε χρησιμεύσει έτσι ώστε η ομάδα ν’αποσυνδεθεί κάπως, όπως αποδείχθηκε στα πρώτα κι αποφασιστικά λεπτά εναντίον της Βαλένθια.

Τόσο που ο Ισπανός διεθνής δέχτηκε μια επίπληξη για τη συζήτηση που έχει σχηματιστεί γύρω απ’το μέλλον του επιτελικού μέσου εν μέσω πλήρους σεζόν. Και είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, των αποφασιστικών της σεζόν, οι λευκοί ηγέτες δεν θέλουν συζήτηση για αυτές τις καταστάσεις και τις παρκάρουν για όταν πέφτει η αυλαία.

Τα λόγια του Isco δεν άρεσαν παρά το ότι ο Ζιντάν είπε ότι καταλάβαινε την ενόχληση που μπορεί να φτάσει να αισθάνεται λόγω της κατάστασης που βιώνει (είναι μεταξύ των δέκα παικτών που χρησιμοποιεί περισσότερο ο Γάλλος).

Ο Γάλλος υποβάθμισε αυτό που συνέβη, αλλά το έκανε λόγω του τρόπου του να διαχειρίζεται την ομάδα και τα προβλήματα, κάτι σαν αυτό που έκανε με τον James και την έξαψή του απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο Isco δεν είχε ευκαιρία να παίξει εναντίον της Βαλένθια στην οποία ήταν μια νέα απογοήτευση μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα ως βασικός. Και είναι ότι η θέση του ως βασικός του δεν είναι σταθερή ούτε στο ελάχιστο.

Η σειρά απ’την ευγενή περιοχή είναι σαφής και παραπέμπει σε μια σιωπή σε τέτοια θέματα. Ο Ιανουάριος σημαίνει το τέλος τέτοιου τύπου διαπραγματεύσεων κι ο Isco δεν θα’ναι μια εξαίρεση. Κι έτσι έχουν υπενθυμίσει στον παίκτη.

Η ήττα στη Βαλένθια έχει σπείρει κάποια ανησυχία. Εξωτερικά η δέσμευση είναι να μεταδώσει ηρεμία, αυτή που επεισόδια όπως του Isco δεν βοηθούν να’ναι το κύριο επιχείρημα της οντότητας. Η ανησυχία έγκειται, παρά το ότι υποστηρίζεται το αντίθετο, στο ότι αυτή η αποσύνδεση έχει υπάρξει κι έχει κοστίσει δύο γκολ και τρεις βαθμούς που θα μπορούσαν να’χουν αφήσει την la Liga καταδικασμένη.


Απ’τον σύλλογο ζητούν ηρεμία κι αλληλεγγύη και ήταν οι πρώτοι που υπενθύμισαν σε όλον τον κόσμο ότι ο ηγέτης εξακολουθεί να’ναι η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά κάποιες απ’τις αμφιβολίες που έχουν προκύψει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.