News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατασκοπεύσει τον Γερμανό Julian Brandt εναντίον της Atlético

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

20χρονος παίκτης της Μπάγερν Λεβερκούζεν
 
Granit Xhaka και Julian Brandt διεκδικούν μια μπάλα σ'ένα Borussia Moenchengladbach-Bayer Leverkusen
Η Ρεάλ Μαδρίτης, πιο συγκεκριμένα η αθλητική της διαχείριση, θα’ναι πολύ προσεκτική για το τι θα συμβεί απόψε το βράδυ στο Λεβερκούζεν. Το λευκό club εδώ και καιρό κάνει μια παρακολούθηση στον Julian Brandt, αριστερό εσωτερικό μέσο της αποψινής αντιπάλου της Ατλέτικο και που είναι της αρεσκείας των τεχνικών της madridista οντότητας.

Μόλις 20 ετών, ο Brandt είναι ήδη διεθνής Γερμανός και οι αναφορές που μέχρι στιγμής υπάρχουν στην ευγενή ζώνη του Bernabeu είναι ασυναγώνιστες, αλλά οι τεχνικοί θέλουν να διαπιστώσουν τώρα την ανταπόκρισή του σε αγώνες απαίτησης όπως τη διπλή αναμέτρηση εναντίον της ομάδας του Cholo Simeone.

Ο Brandt είναι ένα προϊόν της cantera της Λεβερκούζεν κι αποτελεί μέρος του πρώτου ρόστερ του rojiblanco αντιπάλου απ’το 2014. Δευτεραθλητής στους τελευταίους  Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με την εθνική του Joachim Löw, παίζοντας σε 4 παιχνίδια χωρίς να’χει σκοράρει για την ώρα.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη δελεάσει τον νεαρό παίκτη σε δύο περιπτώσεις, αλλά η απάντηση που έχει λάβει η ομάδα του Carlo Ancelotti ήταν αρνητική. Για την ώρα δεν σκοπεύει να παίξει στην ομάδα που κάνει κουμάντο στη Bundesliga κι αν τελικά συμφωνεί σε αλλαγή ομάδας θα’ναι για ένα άλλο ποδόσφαιρο.

Ο Rudi Wöller, αθλητικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχει δηλώσει δημοσίως ότι η γερμανική ομάδα δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2018, κλείνοντας την πόρτα σε μια μεταγραφή κατά την επόμενη αγορά.

Ο Brandt φαίνεται πεπεισμένος να συνεχίσει ν’απορρίπτει τις συνεχόμενες κλήσεις που δέχεται απ’τη Μπάγερν Μονάχου. Δεν μπαίνει στην ατζέντα του να υπογράψει για τη Βαυαρική ομάδα, αλλά απ’τον Rummenigge δεν συνηθίζουν να ξεφύγουν οι παίκτες που αναδύονται απ’τη Bundesliga, όπως αποδεικνύουν οι αφίξεις των Niklas Sülle και Sebastian Rudy, ανακοινωμένες τον περασμένο Ιανουάριο και που θα βρίσκονται στην βαυαρική πόλη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εν αναμονή του τι μπορεί να συμβεί με παίκτες όπως ο Isco ή ο James. Η αναζήτηση για πιθανούς αντικαταστάτες θα μπορούσε να επιταχύνει την άφιξη κάποιου απ’τους παίκτες που παρακολουθούνται τις τελευταίες εβδομάδες. Ένας απ’αυτούς είναι ο Julian Brandt, ο οποίος διακυβεύει πολλά στα επόμενα δύο παιχνίδια εναντίον της Ατλέτικο. Πρώτα να μείνουν ζωντανοί στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεύτερον να πλησιάσει το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Brandt είναι ένας αριστεροπόδαρος 20 χρόνων που κινείται τέλεια απ’την αριστερή πλευρά, αλλά δεν απορρίπτει το να παίξει πίσω απ’τους δύο φορ. Δεν είναι το μόνο απ’τα νεαρά ταλέντα που παρακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχουν περισσότερα στην ατζέντα και τα χαρακτηριστικά που έχουν είναι του να’ναι ικανοί παίκτες για να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα απ’τις 30 Ιουνίου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.