News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco στη Barca; Αδύνατη επιχείρηση

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Των Hugo Cerezo και Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο θόρυβος ενός πιθανού azulgrana ενδιαφέροντος έχει φτάσει στ’αποδυτήρια της Μαδρίτης


Ο Isco στη Barca; Αδύνατο. Το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Barcelona στον malagueño παίκτη, του οποίου ο θόρυβος έχει φτάσει ακόμη και στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου σχολιάστηκε το θέμα, δεν θα μπορέσει να ευημερήσει. Σήμερα, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να καταλήξει να παίξει ο διεθνής στο azulgrana club, ούτε βραχυπρόθεσμα, ούτε μακροπρόθεσμα.

Ο παίκτης εξακολουθεί να μην ανανεώνει με τη Μαδρίτη, με την οποία η σχέση του τελειώνει τον Ιούνιο του 2018. Δηλαδή, το καλοκαίρι θα μπει στο τελευταίο έτος της σύμβασης. Η σκέψη του παραμένει να επεκτείνει με την λευκή ομάδα, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι σε αδιέξοδο. Και δεν έχει προγραμματιστεί να ξαναρχίσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για να καταλήξει στη Barça, θα υπήρχαν δύο τρόποι, πάντα εφόσον οντότητα και παίκτης ήθελαν να το κάνουν. Ο πρώτος, να εξαντλήσει ο Isco το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει ελεύθερος. Ένα σενάριο στο οποίο ο malagueño θα’χε να χάσει πολλά. Η έκθεση σε μια σχεδόν κενή σεζόν θα του στερούσε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο της Ρωσίας. Φυσικά, δεν μπαίνει στα σχέδια του. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα’ταν το πρώτο μεγάλο ραντεβού του με την εθνική κι ο παίκτης απ’το Arroyo αρέσει πολύ στον Julen Lopetegui.


Ο άλλος, είναι εξίσου μη βιώσιμος. Μια πώληση σ’ένα club γέφυρα για να καταλήξει στη Barça σε μία ή δύο σεζόν. Εδώ και καιρό σ’αυτό το κομμάτι, οι παίκτες που πουλά η Ρεάλ Μαδρίτης, φέρουν, ή μια anti Barcelona ρήτρα, ή το δικαίωμα της πρώτης επιλογής. Εάν η ομάδα που αγοράζει έναν λευκό παίκτη, όπως συνέβη με τον Ντι Μαρία και την Γιουνάιτεντ, θέλει να τον πουλήσει στη Barca, θα πρέπει να πληρώσει ένα τόσο υψηλό ποσοστό που κάνει αδύνατη την επιχείρηση για τον πωλητή σύλλογο. Στην περίπτωση του Jesé, για παράδειγμα, η Μαδρίτη κράτησε ένα δικαίωμα πρώτης επιλογής. Δηλαδή, στην περίπτωση που πήγαινε γι’αυτόν η Μπαρτσελόνα, η Μαδρίτη θα μπορούσε να τον ανακτήσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.