News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στον James αντιστέκεται η la Liga

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Του David G. Medina

Μόνο οι Coentrao και Mariano ήταν λιγότερες φορές βασικοί απ’ότι ο Κολομβιανός


Ο James Rodríguez ολοκληρώνει την τρίτη σεζόν του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά το ότι ήταν η σεζόν της πρεμιέρας του, ο Κολομβιανός έκλεισε την πρώτη του σεζόν με μερικά εντυπωσιακά νούμερα: 29 αναμετρήσεις στις οποίες υπέγραψαν 13 γκολ κι άλλες τόσες ασίστ. Η απόδοσή του την επόμενη χρονιά χτύπησε μια ύφεση, αλλά το 10 έβαλε επτά γκολ κι έδωσε οκτώ ασίστ σε 26 παιχνίδια. Νούμερα περισσότερο από αποδεκτά, όσο κι αν δεν ήταν μια εύκολη σεζόν.

Φέτος οι πίνακες έχουν επιδεινωθεί. Φαίνονταν η οριστική στιγμή, το τώρα ή ποτέ ενός James ο οποίος, ας μην ξεχνάμε, κόστισε 80.000.000 € αφού έλαμψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία. Και είναι ότι τα δεδομένα παίζουν ένα τέχνασμα στον επιτελικό μέσο, ο οποίος μόλις που βγήκε στο γήπεδο σε 10 απ’τους 21 αγώνες. Μόνο σε τέσσερις από αυτούς έχει ξεκινήσει βασικός και έχει σκοράρει μόλις σ’ένα.

Το στατιστικό είναι εντυπωσιακό, όταν μόνο δύο παίχτες έχουν λιγότερες συμμετοχές από έναν απ’τους παίκτες με την περισσότερη ποιότητα στην τωρινή Μαδρίτη. Ο Mariano, ο canterano που έκανε το ντεμπούτο του αυτή την σεζόν, κι ο ανίατος Coentrao δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη ως βασικοί στην εντεκάδα του Ζιντάν στο τουρνουά της κανονικότητας.


Άλλοι παίκτες, a priori πίσω απ’τον James στο rotation, έχουν προσπεράσει τον Κολομβιανό κατά το τρέχον έτος. Έτσι, ο Isco έχει ξεκινήσει βασικός 11 φορές, ο Kovacic 13, ο Lucas επτά κι ο Asensio πέντε. Ενώ ανακτά τη θέση του στο πρωτάθλημα, ο James πρέπει να συμβιβαστεί μ’έναν σημαντικό ρόλο στο Champions League, όπου έπαιξε πέντε απ’τα επτά παιχνίδια. Στο Κύπελλο είχε επίσης μια διακεκριμένη συμμετοχή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.