News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας της Valencia για τη la Liga"

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

«Πιστεύω στο ρόστερ μου κι όλοι ξέρουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε μαζί»

«Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλύτερα τον τελευταίο καιρό και παίρνει καλά αποτελέσματα», πρόσθεσε ο προπονητής για την επόμενη αντίπαλο.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του παιχνιδιού με την Βαλένθια (Τετάρτη 19:45). Ο λευκός προπονητής ανέλυσε το παιχνίδι του Mestalla: «Ξέρουμε τη σημασία που έχει για τη la Liga ο αγώνας της Βαλένθια. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλύτερα τον τελευταίο καιρό και παίρνει καλά αποτελέσματα. Η νίκη θα σήμαινε τρεις επιπλέον βαθμούς, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε γι’αυτό».

"Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα και σ’ένα περίπλοκο γήπεδο. Πριν, τα’αποτελέσματα δεν συνόδευαν τη Βαλένθια αλλά τώρα ναι. Το μήνυμα μου είναι πάντα το ίδιο. Γνωρίζουμε ότι η la Liga είναι δύσκολη. Είμαστε στο Φεβρουάριο και είμαστε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μόνο η Βαλένθια κι εμείς μπορούμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς και να γνωρίζουμε τη σημασία του για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος".

Δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας

"Αυτές οι στιγμές είναι κλειδί. Έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Είμαστε στο Φεβρουάριο και όταν φτάσουμε στο Μάρτιο θ’αρχίσει πλέον το τέλος της σεζόν και κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Όλες οι στιγμές είναι κρίσιμες".

Rotations

"Θα εναλλάσσουμε τους παίκτες και τα ματς είναι αυτά που θα αποφασίσουν την πτυχή των rotations. Δεν κάνω rotations μόνο για να εναλλάξω, αλλά επειδή όλοι είναι σημαντικοί, κι επειδή πιστεύω από καρδιάς ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μιας και το πιστεύω αυτό, το μεταδίδω στους παίκτες. Με ενθαρρύνει, κι αυτούς επίσης, αυτό που κάνουμε τώρα".

Ισπανοί και canteranos

"Είναι σημαντικό επειδή δουλεύουν πολύ καλά. Στην εποχή μου έλεγαν Pavones και Zidanes με την έννοια ότι υπήρχαν canteranos. Όλα είναι σημαντικοί και οι Ισπανοί πάντα, επειδή είναι στο σπίτι κι αυτό φαίνεται στην ατμόσφαιρα μεταξύ αυτών και με τους συμπαίκτες τους απ’το εξωτερικό. Οι άνθρωποι χαίρονται, διότι οι Ισπανοί και οι canteranos έχουν λεπτά".

Τα κίνητρα του ρόστερ

"Είναι δική τους αξία επειδή πιστεύουν σ’αυτό που θέλω. Οι παίκτες είναι το πιο σημαντικό. Έχουν πολλή πίεση και ξέρουν ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης τα πάντα μεγαλοποιούνται. Κάθε παίκτης που παίζει το κάνει πολύ καλά και δεν πιστεύω ότι στην ομάδα, μεταξύ των παικτών, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά επιπέδου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα".

Κριστιάνο Ρονάλντο

"Έχει παίξει όλη τη ζωή στην πλευρά. Αυτή είναι η θέση του, και σαφώς και πρόκειται να σκοράρει σ’αυτή τη θέση. Μπορεί να παίξει σ’άλλες επειδή είναι ένα φαινόμενο, αλλά η αγαπημένη θέση του, κι εκεί όπου έχει σκοράρει 400 γκολ… μανούλα μου! είναι εκεί. Θα υπάρξουν παιχνίδια για να ξεκουραστεί, αλλά για την ώρα είναι καλά κι αργότερα θα δούμε. Αύριο θα παίξει σίγουρα".

«Έχω 24 πολύ καλούς παίκτες και οι παίκτες το γνωρίζουν. Όταν αλλάζεις έναν παίκτη δεν σημαίνει τίποτα. Είναι όλοι σημαντικοί κι έτσι θα σκέφτομαι μέχρι το τέλος, γιατί πιστεύω στο ρόστερ μου και στους 24 παίκτες. Όλοι γνωρίζουμε τι θέλουμε να κάνουμε μαζί και δεν πρόκειται ν’αλλάξω την ιδέα μου. Πιστεύω στο ρόστερ μου. Όλοι γνωρίζουμε τι θέλουμε να κάνουμε μαζί».

Isco

"Είναι κατανοητό αυτό που λέει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι αφοσιωμένος σ’αυτό που κάνει τώρα. Ξέρει ότι τον υπολογίζω κι ότι μου αρέσει ως παίκτης. Ακούω τους παίκτες και δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι πολύ ωραίος και ξέρετε τι σκέφτομαι γι'αυτόν. Κανένας παίκτης δεν θα’ναι ευχαριστημένος με την κατάστασή του, διότι θα θέλει πάντα να παίζει περισσότερο, αλλά έχοντας παιχνίδια κάθε τρεις μέρες κι ένα μεγάλο ρόστερ με νοιάζει να’ναι όλοι στην πρίζα. Θα το κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν".

Η επιστροφή του Μπέιλ

"Είναι καλά και ικανοποιημένος. Σωματικά είναι ισχυρός και θα δούμε αν παίξει αύριο απ’την αρχή ή όχι".

Pepe

«Είναι ένας σημαντικός παίκτης και κάθε φορά που παίζει ανταποκρίνεται. Αυτό είναι το σημαντικό τώρα. Αυτό του συμβολαίου δεν είναι δική μου δουλειά. Θα τον υπολογίζω μέχρι το τέλος. Θα υπάρξουν παιχνίδια που παίζει ή όχι. Έχουμε οκτώ πολύ καλούς αμυντικούς και περιστασιακά πρέπει να κόβω κάποιον απ’την αποστολή».

Μνήμες απ’το ντεμπούτο του εναντίον της Βαλένθια

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, με κόσμο που σε πιέζει. Δίνει κίνητρο στην γηπεδούχο ομάδα και στην φιλοξενούμενη. Έζησα τέτοιες ατμόσφαιρες στην Ιταλία και μου αρέσουν. Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα’χουμε αύριο, αλλά είμαστε έτοιμοι».

James

"Εκτιμώ θετικά αυτό που κάνει στο γήπεδο όταν παίζει. Τα πάει καλά. Τις προάλλες έπαιξε πολύ καλά κι όχι μόνο σκοράρει, αλλά επίσης κάνει και τους άλλους να παίζουν. Είμαι ικανοποιημένος επίσης γιατί είπε πως ήθελε να μείνει και να μην φύγει".

Συγκρίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία έπαιζε

"Στην Ρεάλ Μαδρίτης θα’ναι πάντα οι καλύτεροι. Είχαμε μια μεγάλη ομάδα όταν έπαιζα και τώρα επίσης. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις".

Η Barcelona

"Δεν πιστεύω ότι είναι σε κρίση".

Αποχωρήσεις το καλοκαίρι;

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον ανταγωνισμό, στο γήπεδο και τίποτε άλλο. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Τώρα δεν είναι το σημαντικό».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.