News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Barcelona ήθελε επίσης τον Mancebo

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Μαδρίτη έχει κερδίσει την παρτίδα απ’το culé σύνολο


Η Μαδρίτη έχει κινηθεί πολύ γρήγορα για να κλείσει την υπογραφή του Adrián Mancebo. Όπως είπαμε χθες, η σειρά της λευκής αθλητικής διαχείρισης δεν είναι άλλη απ’το να μην αφήνει να χαθεί το ταλέντο που εμφανίζεται στις ομάδες της Κοινότητας της Μαδρίτης κι αυτό έχει αποτρέψει να καταλήξει να υπογράψει ο μέσος για τη Barcelona, μια ομάδα που βολιδοσκόπησε την κίνησή του, αλλά που μην κάνοντας το βήμα, προσπεράστηκε απ’τον λευκό σύλλογο. Βαλένθια, Σεβίλλη και Φιορεντίνα ρώτησαν για την κατάστασή του.

Ο Mancebo έρχεται δωρεάν και τόσο San Sebastián de los Reyes όσο και Χετάφε θα λάβουν κάποια χρήματα για τα δικαιώματα σχηματισμού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η Μαδρίτη να πληρώσει οποιαδήποτε χρήματα ως μεταγραφή.


Ο Adrián Mancebo είναι ένας από εκείνους τους παίκτες που εκρήγνυνται όταν αφήνουν πίσω τους τη νεανική τους περίοδο. Εκπαιδεύτηκε στην Getafe και η azulón ομάδα τον ανέβασε στην ομάδα της Σεγούντα Β όταν ήταν ακόμα νέος, αλλά ο αριστεροπόδαρος εσωτερικός δεν κατέληξε να ξεχωρίσει. Την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής αγοράς του 2015 του δίνει την ελευθερία και υπογράφει για το San Sebastián de los Reyes, τότε στην Tercera. Κλειδί στην άνοδο της ομάδας του, αυτή η σεζόν υπήρξε της έκρηξής του, αυτή της αλλαγής ενός παίκτη που παίζει συνήθως στην αριστερή πτέρυγα, αλλά που δεν είναι επίσης παράξενο να τον βλέπεις να παίζει στην άλλη πλευρά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.