News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο De Gea στην Ρεάλ Μαδρίτης: το σίριαλ θα κλείσει τον Μάιο

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Του José Manuel García

Ο Μουρίνιο θα καταλάβαινε την απόφαση του τερματοφύλακα

Ο Jorge Mendes ρώτησε πρόσφατα τον De Gea για την προδιάθεσή του να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, μια απόφαση που θα λάβει όταν θα τελειώσει αυτή σεζόν


Μπορεί ο David de Gea (26 ετών) να’χει ονειρευτεί περισσότερες από μια μέρες να φορέσει το έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο στήθος. Το ονειρεύτηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2015, μέχρι που «ένα μαύρο χέρι» του το άρπαξε την τελευταία στιγμή. Η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, δεν έχει πάψει ν’ονειρεύεται αυτόν που θεωρείται ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Premier League κι έχουμε μπορέσει να μάθουμε ότι αυτή την άνοιξη το λευκό club θα δοκιμάσει εκ νέου την τελική επίθεση.

Η επανάληψη αυτής της ατέλειωτης ιστορίας ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο. Σ’ένα απ’τα αμέτρητα ταξίδια του στο Μάντσεστερ, ο Jorge Mendes, ο φημισμένος μάνατζερ της FIFA, γευμάτισε με τον De Gea. Ο Mendes, του οποίου η κύρια έδρα βρίσκεται στο Λονδίνο, εκπροσωπεί τις επαγγελματικές υποθέσεις του David de Gea (κι επίσης του Ζοζέ Μουρίνιο), ο Πορτογάλος επιχειρηματίας αντιμετώπισε πολλά θέματα με τον μαθητή του και σ’ένα απ’αυτά έπεσε στο τραπέζι το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το θέμα το έφερε ο Mendes. Ο επιχειρηματίας είπε στον De Gea ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον υπογράψει τον Ιούνιο και ήθελε να μάθει ποια ήταν η διάθεση και η πραγματική προδιάθεση του τερματοφύλακα, που γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του βασιλείου και μεγάλωσε στο Illescas. Η συζήτηση διήρκεσε πέρα απ’το προβλεπόμενο. Δεν είναι μια εύκολη επιχείρηση, καθώς υπάρχουν πολλές άκρες και μερικές διαφεύγουν πέρα ​​απ’τις προθέσεις του De Gea, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να υπογράψει για το club του Bernabeu.

Ο De Gea έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και σ’αυτό υπάρχει μια ρήτρα που θα ανάγκαζε το club του Old Trafford να πουλήσει τον τερματοφύλακα αν αυτή που χτυπά την πόρτα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι λευκοί θα πλήρωναν ένα μέγιστο 50 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη προειδοποιήσει τον Mendes για τις προθέσεις της να διαπραγματευτεί ένα νέο συμβόλαιο με τον David de Gea. Το νέο έγγραφο θα ολοκληρώνονταν τον Ιούνιο του 2023 και θ’αύξανε τη ρήτρα πάνω απ’τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Ο σημερινός μισθός του Μαδριλένου είναι 8.000.000 € μικτά ανά σεζόν, που θα αυξάνονταν αξιοσημείωτα στην περίπτωση μιας νέας συμβατικής δέσμευσης με τους 'red devils'.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει προωθήσει αυτό το στοίχημα της Μάντσεστερ για τον De Gea. Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι ένα απ’τα βασικά ονόματα στα συστήματά του, αλλά έχει πει επίσης ότι δεν σκέφτεται να εμποδίσει τα μελλοντικά σχέδια του David. Ο Mou είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του τερματοφύλακα αλλά αφήνει επίσης τα πάντα στα χέρια του Ισπανού διεθνή. Μετά απ’την εκτενή συζήτηση του Ιανουαρίου μεταξύ του Jorge Mendes και του μαθητή του, τα πάντα έχουν μείνει σταθμευμένα μέχρι το Μάιο, όταν εκπνεύσει ο ανταγωνισμός και θα’ναι τότε όταν ο De Gea θα κάνει το τελικό βήμα. Εάν ανάψει το πράσινο φως, η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάει με τα πάντα για τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής Ισπανίας.

Ο Courtois και η νοσταλγία του για τη Μαδρίτη

Ένας άλλος απ’τους τερματοφύλακες που βολιδοσκοπούνται απ’την οντότητα της Concha Espina είναι ο Thibaut Courtois, βασικός της Τσέλσι και πρώην της Ατλέτικο. Ο Courtois, αδιαμφισβήτητος στην λονδρέζικη ομάδα, ονειρεύεται την επιστροφή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, όπου έχει σπίτι και, όπως διαβεβαιώνουν οι φίλοι του, πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του. Αλλά ο Courtois αντιμετωπίζει τη μετωπική αντίθεση της Τσέλσι και, ιδιαίτερα, του Αντόνιο Κόντε, προπονητή της αγγλικής ομάδας, που δεν φαίνεται υπέρ του ν’απαλλαγεί από ένα απ’τα αστέρια του.

Η Chelsea του Conte, ωστόσο, δείχνει μία ευάλωτη πλευρά: θέλει τον Morata. Από εκεί θα μπορούσε να λυθεί ο γόρδιος δεσμός, αλλά υπάρχουν αγκάθια σ’αυτό το σχοινί. Chelsea και Μαδρίτη δεν κατανοούνται.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.