News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Γιατί υπέγραψε η Ρεάλ Μαδρίτης τον Morata;

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Του Alonso Castilla

Ο Ζιντάν δεν εμπιστεύεται τον επιθετικό

Ο Μαδριλένος επιθετικός έχει κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρο ότι το να πακετάρει είναι η μόνη διέξοδος. Ο Ζιντάν δεν τον εμπιστεύεται πλήρως και η δικτατορία του BBC κάνει τα υπόλοιπα


Η άκαμπτη δικτατορία του BBC, επιβεβλημένη κι ανειλημμένη απ’τον τεχνικό, επικροτούμενη πάντα απ’τα επίσημα, αρχίζει ν’ανοίγει πιο σημαντικές ρωγμές στην ίσαλο γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζιντάν είπε πριν πολύ καιρό ότι πάντα εφόσον έχουν τις προϋποθέσεις, οι άθικτοι θα’παιζαν. Το πρόβλημα για την ομάδα είναι ότι το κάνουν χωρίς να’ναι στην καλύτερη στιγμή, το οποίο προκαλεί στο εσωτερικό των λευκών αποδυτηρίων, περισσότεροι από έναν να’χουν στραβώσει τα μούτρα θεωρώντας άδικη την συμπεριφορά του προπονητή. Υπάρχουν πολλοί που δεν κρύβουν την ενόχλησή τους ιδιωτικά, ξεκινώντας μ’έναν Άλβαρο Μοράτα κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στην ράμπα της εξόδου.

Με μια τρίαινα περισσότερο από ασταθή φέτος, χωρίς να’χει τα γκολ που αναμένονταν αρχικά, σ’αυτό το τελευταίο Clásico αποδείχθηκε και πάλι ότι ο Μαδριλένος επιθετικός δεν είναι ένας απ’τους αγαπημένους του Γάλλου προπονητή. Δεν τον γεμίζει, το οποίο έχει αποδείξει με γεγονότα σε πολλές στιγμές κατά την τρέχουσα σεζόν. Στην διπλή αναμέτρηση με τη Μπάγερν κι ενάντια στη Μπαρτσελόνα, δεν εμφανίστηκε ο Morata. Ο Μπενζεμά αντικαταστάθηκε σ’αυτές τις αναμετρήσεις, δύο φορές απ’τον James και μία απ΄τον Asensio. Κανένα ίχνος του goleador, ο οποίος φαίνεται να’χει πέσει οριστικά σε δυσμένεια. Ούτε πριν εμφανίστηκε, στο τελευταίο ντέρμπι.

Η ενόχληση του Morata έχει αυξηθεί καθώς έχει προχωρήσει η σεζόν. Οι χειρονομίες του αηδίας ήταν δημόσιες, γκριμάτσες αποδοκιμασίας, με κάμερες να εστιάζουν πάνω του, που δεν έχει μπορέσει να αποφύγει. Κάποιος του είπε στο παρελθόν ν’αλλάξει αυτά τα μούτρα, αλλά με την πάροδο του χρόνου η αίσθηση της απογοήτευσης του επιθετικού δεν έχει μπορέσει να μεταλλαχθεί. Είχε ξεκάθαρο ότι επρόκειτο να’ταν δύσκολο να ζήσει στη σκληρή σκιά του BBC, αλλά αυτό που δεν περίμενε είναι να απαλλαχθεί ο Ζιντάν απ’τις υπηρεσίες του σε τόσες πολλές σημαντικές στιγμές, όπως έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό.


Το Mundial της Ρωσίας

Η παραγωγή σκοραρίσματος του BBC αυτή τη σεζόν έχει πέσει. Η απόδοση των Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά και Bale ήταν πολύ ασταθής απ’την αρχή μέχρι το τέλος. Κανένας απ’τους τρεις δεν έχει καταφέρει ν’αποκτήσει ποτέ μια καλή ταχύτητα πλεύσης και οι τραυματισμοί έχουν κάνει τα υπόλοιπα. Αλλά αυτό δεν έχει κάνει τον madridista προπονητή να δείξει ότι έχει πίστη στον Morata. Μόνο σε μεμονωμένες στιγμές, χωρίς διάρκεια. Σε 36 αγώνες σ’όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 17 γκολ, ακριβώς τα ίδια με τον Μπενζεμά ο οποίος τα’βαλε σε 41 εμφανίσεις, με τον Γάλλο να’χει πολλά περισσότερα λεπτά.

Η πώληση του Morata όταν τελειώσει το τρέχον έτος μπορεί να θεωρείται δεδομένη. Το αντίθετο θα σήμαινε μια μνημειώδη έκπληξη. Εδώ και καιρό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τριάδα των παικτών που βρίσκονται μπροστά του, σχηματίζουν ένα τείχος αδύνατο να το διαπεράσει. Αδύνατο αν κουμαντάρει ο Ζιντάν. Ένα εύρος δυνατοτήτων ανοίγονται στον διεθνή με την Ισπανία, με καλή φήμη πέρα ​​απ’τα σύνορά μας. Παίζεται, και το ξέρει, η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους και στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα’χει ποτέ τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αξιώνει. Ο Αντόνιο Κόντε, θριαμβεύοντας στην Τσέλσι, δεν ξεχνά τον Álvaro.


Το συμβόλαιο του Μπενζεμά

Η εφημερίδα «AS» αποκάλυπτε πριν εβδομάδες ότι με συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποφασίσει να προσφέρει στον Benzema ένα νέο έγγραφο για να επεκτείνει τη δέσμευση για κανά δυο χρόνια ή ακόμα και τρία. Άλλη μια άσχημη είδηση για τον Morata, που αν είχε οποιαδήποτε αμφιβολία, αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα την καθαρίσει τελείως. Τον τελευταίο καιρό η απόδοση του προστατευόμενου -τόσο του Florentino όσο και του Zidane- στο γήπεδο έχει βελτιωθεί, αλλά φέτος υπήρξαν πολλές στιγμές στις οποίες ακόμη και μέσα στ’αποδυτήρια συζητιόνταν το καθεστώς βασικού του. Γιατί συνέχιζε να παίζει ο Karim, αν δεν απέδιδε;

Με το παράθυρο για μεταγραφές, κατά τη διάρκεια του επόμενου καλοκαιριού, ανοιχτό, η απόκτηση ενός επιθετικού μπορεί να ταρακουνήσει το madridista ρόστερ. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν συνδεθεί με το madridista club. Η περισσότερο από πιθανή πώληση του Morata θα το αναγκάσει αυτό, κι επίσης η αρχή μιας πτωτικής τάσης στην απόδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο, περισσότερο από εμφανής κατά την τρέχουσα σεζόν. Το κομμάτι πρέπει να επιλεγεί πολύ σοφά, επίσης να εξισορροπηθούν οι λογαριασμοί, καθώς παίκτες όπως ο Mbappé έχουν μια υψηλότερη τιμή αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, θα’ναι ένα πολυάσχολο καλοκαίρι στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης. Κι ο Morata θα πρωταγωνιστήσει σε κάποιο κεφάλαιο...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.