News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ancelotti: «Ο Morata αναπληρωματικός; Ο Benzema είναι καλύτερος για τον Cristiano»

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ο Carlo Ancelotti ανέλυσε το φινάλε της σεζόν και το ραντεβού του Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Juve είναι ξεχωριστή για μένα, ο Μπουφόν, ο Agnelli ...».

Διαιτητές: «Υπάρχουν καλοί και λιγότερο καλοί διαιτητές. Ο καθένας κάνει λάθη, αλλά όχι σε αυτά τα επίπεδα».

Αναπληρωματικός Morata: «Ο Morata παίζει τόσο λίγο με τον Ζιντάν, επειδή ο Μπενζεμά είναι ο καλύτερος επιθετικός για να παίξει με τον Κριστιάνο».

Ημιτελικός εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ήταν μια αδικία. Στην ιστορία θα μείνει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Μπάγερν. Κι αυτό είναι όλο. Όμως, αυτό που συνέβη στη Μαδρίτη το είδε όλος ο κόσμος. Δεν ήταν φυσιολογικό. Πρέπει να μπει το VAR, γιατί είναι απαραίτητο».

Τελικός Champions League: «Θα τον δω με μεγάλο ενδιαφέρον, υποστηρίζοντας αυτούς που παίζουν καλύτερα. Για μένα ο Μπουφόν είναι ξεχωριστός, υπήρξε παίκτης μου. Η νίκη θα’ταν το επιστέγασμα μιας στρατοσφαιρικής καριέρας. Κι ο Agnelli ήταν ένα παιδί, όταν ήμουν εγώ εκεί κι έχει δώσει στη Juve ένα νέο μοντέλο».

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι μόνο ο Cristiano: Είναι ο Ράμος, ο Modric, ο Μαρσέλο, ο Μπενζεμά και πολλοί άλλοι…Τα πήγαινα πολύ καλά με τους παίκτες και ίσως το πλήρωσα».

Ζιντάν: «Ο Ζιντάν δεν μ’έχει εκπλήξει καθόλου. Είναι έξυπνος και ξέρει πολλά για το ποδόσφαιρο».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:




@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.