News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Απ’την κρίση στην ευκαιρία

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Του Santiago Siguero

Κρίση. Το εξώφυλλο της Α Bola προκαλεί έναν κατακλυσμό ανάμεσα σ’ένα τμήμα του madridismo, που αποκαλούμε απαισιόδοξο. Με τα αποτυπώματα του Ramos στο Δωδέκατο ακόμη νωπά, με την ηχώ του Δωδέκατου να ηχει ακόμη στα αυτιά της Cibeles, ο Cristiano λέει ότι θέλει να φύγει. Ο παίκτης-κλειδί στο τελευταίο Τσάμπιονς Λινγκ (10 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια) απειλεί να κατεβεί απ’το τρένο ενός συλλόγου που ζει τον τρίτο μεγάλο νικηφόρο κύκλο στην ιστορία του. Κρύος ιδρώτας. Επίθεση άγχους. Ταχυπαλμία.

Ευκαιρία. Το εξώφυλλο της Α Bola ανοίγει μια πόρτα στην ελπίδα για έναν τομέα του madridismo, που αποκαλούμε αισιόδοξο. Ένα γκρουπ -αυξανόμενο υπό το φως των δημοσκοπήσεων- που ξέρει ότι ο Cristiano είναι 32 χρονών, ότι η παρουσία του καθορίζει την σύνθεση του ρόστερ και των εντεκάδων του Ζιντάν, που κοιτάζει στο μέλλον χωρίς φόβο, επειδή βλέπει να εξελίσσεται χωρίς όρια ο Asensio, ο Isco κι ακόμη κι ο Mbappé.

Εδώ και καιρό η συζήτηση για το BBC έχει εγκατασταθεί μεταξύ του madridismo, των τομέων Α και Β. Μ’αυτό κατακτήθηκε το δέκατο και το ενδέκατο, και χωρίς αυτό κατακτήθηκε, πολύ καλύτερα, το δωδέκατο. Και η la Liga. Ίσως το BBC, κι αυτή είναι μια συζήτηση που υπάρχει επίσης στο club, να’χει γράψει πλέον τις καλύτερες σελίδες του στη Μαδρίτη. Ίσως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή παραδείγματος, μοντέλου. Και, με αυτή την έννοια, παράγεται η μετάβαση απ’την κρίση στην ευκαιρία. Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει μια λύση σ’ένα πρόβλημα που απειλούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Ίσως η καλύτερη να’ναι η τωρινή. Με την κοιλιά στο στόμα.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.