News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Juve θέλει τον Danilo στου Alves

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Συνάντηση των Ιταλών με έναν απ'τους πράκτορές τους

Ο Dani Alves αφήνει τη Γιουβέντους. Το επιβεβαίωσε χθες ο Giuseppe Marotta, γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, διαβεβαιώνοντας ότι ο Βραζιλιάνος τους έχει πει ότι θέλει να «δοκιμάσει μια άλλη εμπειρία». Η City του Guardiola φαίνεται να είναι ο προορισμός του.

Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης, γνωρίζοντάς το, έχει πιάσει δουλειά για την αντικατάσταση του και η πρώτη επιλογή της είναι ένα άλλος Βραζιλιάνος, ο madridista Danilo. Το ανέφερε το Sky Italia και η MARCA έχει μπορέσει να το επιβεβαιώσει.

Ο λευκός μπακ, στη σκιά του βασικού Carvajal, έχει την πρόθεση να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και η πιθανότητα να'ναι βασικός στην ιταλική πρωταθλήτρια, είναι δελεαστική. Η πρώτη επαφή έχει γίνει ήδη, σε μια συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της Γιουβέντους κι ενός απ'τους μάνατζερ του παίκτη.

Όπως είπε η MARCA, ο Ζιντάν υπολογίζει τον Danilo, και είναι πολύ ικανοποιημένος μαζί του και ταιριάζει πολύ καλά στην ομάδα. Ο Danilo είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη, έχοντας ξεπεράσει τις δυσκολίες που είχε σε συγκεκριμένες στιγμές της σεζόν, αν κι ο ρόλος του, του αναπληρωματικού, δεν τον ικανοποιεί.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.