News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Lyon θέλει τον Mariano δανεικό

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Του Pablo Polo

Καλές εκθέσεις απ’τον ίδιο τον Μπενζεμά

Η γαλλική ομάδα ψάχνει έναν επιθετικό και το φαβορί είναι ο επιθετικός της Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκάθαρο ότι ο Mariano χρειάζεται περισσότερα λεπτά κι ο Ζιντάν έχει ανοίξει ήδη το δρόμο στην αποχώρησή του την επόμενη σεζόν. Όπως ενημέρωνε χθες η MARCA, ο επιθετικός έχει ήδη συλλόγους που θα’ταν πρόθυμοι να προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Μαδρίτη τον έχει κοστολογήσει στα 15, και θέλει επιπλέον να εξασφαλίσει μια οψιόν επαναγοράς. Μεταξύ των προτάσεων υπάρχουν επίσης και δύο του γαλλικού πρωταθλήματος, και μία απ’αυτές είναι της Λιόν με τη μορφή δανεισμού, το οποίο η Μαδρίτη θα’βλεπε με καλό μάτι.

Η γαλλική ομάδα έχει στην πόρτα της εξόδου τον Αλεξάντρ Λακαζέτ και είναι περισσότερο από πιθανό να παραχωρήσει δανεικό τον Jean Philippe Mal, έτσι ώστε ψάχνει ένα εννέα που να συνοδεύει μια άλλη απ’τις πιθανές προσθήκες, τον Bertrand Traore, για τον οποίο υπάρχει ήδη μια αρχική συμφωνία με την Τσέλσι. Ο Mariano θα έπαιζε σε ένα απ’τα club αναφορά στην Ligue 1, αλλά που φέτος θα παίξει στο Europa League. Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ θα μπορούσε επίσης να ενδιαφέρεται, ενώ υπάρχει κάποια ομάδα και στην Premier.

Ούτε και στην Ισπανία τον ξεχνάνε. Η Espanyol είναι αυτή που έχει καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια, αν και η Μάλαγα παρακολουθεί επίσης τον Ισπανοδομινικανό, ο οποίος τη φετινή σεζόν με τον Ζιντάν έχει αφήσει πολύ καλή γεύση παρά τα λίγα λεπτά του. Ο επιθετικός σκόραρε πέντε γκολ μόλις σε 302 λεπτά κατανεμημένα σε 14 παιχνίδια. Ένα γκολ ήταν στο πρωτάθλημα και τ’άλλα τέσσερα στο Κύπελλο. Ο Ζιντάν θέλει να παίξει περισσότερο και ξέρει ότι στη Μαδρίτη δεν είναι εφικτό.

Ο Karim τον βλέπει να θριαμβεύει στη Ligue 1

Η Λιόν παρακολουθεί στενά το ισπανικό ποδόσφαιρο κι έχει ήδη δει τον Mariano σ’αυτή την τελευταία σεζόν. Επιπλέον, ο Jean Michel Aulas, ο πρόεδρος του συλλόγου, διατηρεί μια εξαιρετική σχέση μ’αυτόν που ήταν το αστέρι του και του οποίου η μεταγραφή είναι ακόμα ρεκόρ της Λιόν, και δεν είναι άλλος απ’τον Karim Benzema. Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Aulas θα μπορούσε να’χε ρωτήσει το εννέα της Μαδρίτης για τον Mariano. Ο Karim δεν αμφιβάλλει ότι θα μπορούσε να θριαμβεύσει στην Ligue1.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.