News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane αποφασίζει για Mbappe και Donnarumma

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca

Ο Kylian Mbappe κι ο Gianluigi Donnarumma θα παίξουν στην Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, αν θέλει ο Ζιντάν. Το λευκό club έχει ήδη φτάσει σε μια προφορική συμφωνία με τους δύο παίκτες. Λείπει μόνο η έγκριση του προπονητή για να ενεργοποιήσει το αποφασιστικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους αντίστοιχους συλλόγους τους. Αλλά με τον τερματοφύλακα της Milan να του απομένει μόνο ένα έτος συμβολαίου και δύο στον επιθετικό της Μονακό, κι έχοντας την έγκριση των παικτών, οι συμφωνίες αυτές θα’ναι πραγματικά εύκολες να επιτευχθούν. Ειδικά αν, όπως συμβαίνει, είναι διατεθειμένοι να συμφωνήσουν με τη Milan μια λογική τιμή για ένα παίκτη που μένει ελεύθερος σε 12 μήνες και δεν θα’βλεπαν άσχημο το να πληρώσουν ένα ποσό που είναι περίπου στα 30 με 35 εκατομμύρια επειδή πρόκειται για έναν τερματοφύλακα «για τα επόμενα 15 χρόνια», όπως αναγνωρίζουν απ’τα γραφεία του Bernabeu. Όσον αφορά τον Mbappé, τα ποσά κυμαίνονται μεταξύ των 130 εκ. που ζητάει η Μονακό απ’τους μεγάλους της Ευρώπης εδώ και μήνες και τα 100-110 στα οποία πιστεύουν ότι θα κλείσουν τη συμφωνία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΕΙΔΙ

Florentino Pérez και Ζιντάν έχουν μια συνάντηση σε εκκρεμότητα μέσα στις επόμενες μέρες. Σ’αυτή, ο τεχνικός πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του για τις μεταγραφές και, πάνω απ 'όλα, για την ενσωμάτωσή τους αυτό το καλοκαίρι. Η διαχείριση τόσων αστεριών έφερε πονοκέφαλο στον Γάλλο κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και δεν θέλει να αναλάβει περισσότερη πληθώρα απ’την απαραίτητη. Τον Ζιντάν τον ενθουσιάζει ο Mbappe, ένας παίκτης που παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ και χρόνια. Μάλιστα, ήταν ένα βασικό στοιχείο στην διαπραγμάτευση λόγω της επιρροής του πάνω στο αγόρι και στον πατέρα του, με τους οποίους έχει διατηρήσει μια ομαλή σχέση. Γι’αυτό ξέρει από πρώτο χέρι ότι η μόνη αμφιβολία που έχουν είναι αν ερχόμενος αυτό το καλοκαίρι θα’χε επαρκή λεπτά. Επειδή την απόφαση να παίξει στη Μαδρίτη την έχουν πάρει ήδη και την έχουν αναφέρει ήδη στην διοίκηση της Μονακό την περασμένη εβδομάδα, όπως ενημέρωσε η MARCA. Τώρα είναι ο Ζιντάν που πρέπει να τους πείσει ότι με το πλάνο του των rotation, την κατανομής των προσπαθειών, της κατανομής του Κριστιάνο (υποθέτοντας ότι συνεχίζει), της φροντίδας της ευαίσθητης σωματικής κατάστασης του Μπέιλ, ο υποσχόμενος Κίλιαν θα’χει πολλά λεπτά. Αυτό το ότι το BBC είναι αδιαπραγμάτευτο έχει περάσει στο παρελθόν από τότε που ο Κριστιάνο αποδέχτηκε να χάσει παιχνίδια πρωταθλήματος και είδε ότι λειτουργούσε, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο καλύτερο φινάλε της σεζόν της καριέρας του.

DONNARUMMA

Με τον Donnarumma το θέμα περνά μέσα από παρόμοιους όρους. Εφόσον το αγόρι προσφέρθηκε απ’τον πράκτορά του, τον απρόβλεπτο Mino Raiola, η συμφωνία ήταν εύκολο να επιτευχθεί. Αυτός τον οποίον συμφωνούν όλοι στο να υποδεικνύουν ως τον τερματοφύλακα του μέλλοντος μπήκε στο στόχαστρο ένα έτος πριν λήξει η σύμβαση και τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται. Στο κλαμπ εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το τέρμα είναι μια θέση που υπόκειται σε βελτίωση, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να ακούσουν το αίτημα του Ζιντάν να διατηρηθεί ο Keylor Navas. Έτσι, αν η Milan εκπληρώσει ό, τι διαβεβαίωνε χθες ο διευθύνων σύμβουλός της, Fassone, όταν είπε ότι «ο Donnarumma πρόκειται να μείνει εδώ την επόμενη σεζόν και μετά θα’ναι ελεύθερος να πάρει μια απόφαση» θα’ταν η καλύτερη επιλογή για τη Μαδρίτη, η οποία πιστεύει ότι ο παίκτης θα τηρήσει τη δέσμευσή του και θα υπογράψει μαζί της κατά τη λήξη της σύμβασής του, αγνοώντας την προσφορά ανανέωσης ή της Γιουβέντους. Αν ο Ζιντάν δεχτεί να τον φέρουν τώρα και ν’ανταγωνίζεται με τον Keylor για τη θέση, η Μαδρίτη θα διαπραγματευτεί με μια Milan που είναι γνωστό ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.