News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σύνοδος κορυφής Florentino-Zidane για να σκιαγραφήσουν το πρότζεκτ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο τεχνικός επιστρέφει αυτή την εβδομάδα για να αποφασίσει

Η ιδέα του προπονητή να'χει το ίδιο ρόστερ, δεν θα είναι δυνατή

Τώρα ο στόχος είναι να διατηρήσει τον Ρονάλντο

Δύο μέρες μετά την κατάκτηση του δεύτερου Τσάμπιονς Λιγκ του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν μάζεψε τα πράγματα του κι έφυγε για λίγες διακοπές με την οικογένειά του. Ο Zizou πίστευε ότι το μήνυμα που άφηνε: «Θέλω να μείνουν όλοι», θα ήταν αρκετό. Δεν είναι έτσι κι ο Γάλλος θα επιστρέψει στη Μαδρίτη τις επόμενες ημέρες προκειμένου να κλείσει τις διάφορες διαρροές στο ρόστερ του.

Morata, James κι ο απρόσμενος Ρονάλντο θα'ναι οι περιπτώσεις που θ'αντιμετωπίσει με τον πρόεδρο, καθώς επίσης και τα συμπεράσματα που βγήκαν μετά τις συζητήσεις με τον πατέρα του Mbappé, νούμερο ένα στόχο μετά το τελικό ναι του Theo Hernández, την άφιξη του Vallejo και τις ελάχιστες αμφιβολίες που παραμένουν με τον προορισμό του Marcos Llorente.

Ο προορισμός των διακοπών του ήταν η Ιταλία και η ξεκούραση του έχει διακοπεί μόνο απ'την έκρηξη Κριστιάνο Ρονάλντο. Η κλήση στον επιθετικό έχει υπάρξει η μοναδική φορά στην οποία ο Γάλλος έχει αλλάξει το ρυθμό στην Ιταλία.

Το τηλεφώνημα στον Ρονάλντο

Ο Zizou χρησιμοποίησε γαλόνια και τηλεφώνησε στον CR7 για να επανεξετάσει τη στάση του να θέλει να εγκαταλείψει την πειθαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια χειρονομία με την οποία θέλησε να δείξει στον Πορτογάλο τη σημασία που έχει στο εσωτερικό της madridista ομάδας και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στις επιτυχίες της ομάδας. Ο χρόνος θα δείξει αν το μήνυμα του τεχνικού άγγιξε την ευαίσθητη χορδή του νυν κατόχου της Ballon d'Or ή όχι.

Εφόσον επιβεβαιώθηκε το αντίο του Πέπε και η άφιξη του Vallejo στη θέση του, πρόεδρος, προπονητής και José Ángel Sánchez, γενικός εταιρικός διευθυντής, θ'αποφασίσουν πώς θα καλυφθούν τα κενά που θ'αφήσουν, τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση των παικτών, Morata και James, εφόσον έχει εξασφαλιστεί η συνέχεια του Isco. Και είναι ότι ο Malagueño ήταν σε θέση να αλλάξει την ιδέα που είχε ο τεχνικός στις αρχές του για το παιχνίδι του και ν'αμφιβάλλει για την απόδοσή του, έχει περάσει να  θεωρείται πλέον απαραίτητος, συμπεριλαμβανομένης της ανανέωσης.

Πριν από την αναχώρηση, ο Ζιντάν προσπάθησε να πείσει τον Morata για την παραμονή του στο πρότζεκτ, αλλά το μήνυμα δεν έκανε τον επιθετικό ν'αλλάξει η ιδέα του επιθετικού να ψάξει προορισμό στην Πρέμιερ, όπως το κάνει επίσης ο Mariano, απ'τον οποίο τόσο ο σύλλογος όσο κι ο προπονητής έχουν ζητήσει να αποδεχτεί κάποια απ'τις προσφορές που έρχονται. Με τον James δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση, αλλά τον Ζιντάν δεν θα τον πείραζε η παρουσία του.

Υπολογίζοντας την έξοδο των τριών, ο Γάλλος φαίνεται αποφασισμένος να'χει τον Kylian Mbappé μεταξύ των παικτών της επόμενης σεζόν. Ο παίκτης έχει θέσει ως συνθήκη να'χει λεπτά για να μην φρενάρει την εξέλιξή του και να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο Ζιντάν δίνει το ΟΚ στην επιχείρηση, αλλά πάντα εφόσον φύγουν οι Morata και James. Ο Marcos Llorente έχει τις πόρτες ανοιχτές, αλλά όχι πλήρως. Στην περίπτωση του Borja Mayoral, τόσο club όσο και τεχνικός έχουν αμφιβολίες.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.