News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η αναμφισβήτητη μοναξιά του Cristiano

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρχίζει να αισθάνεται τον ίλιγγο που προκαλείται απ’την δεδηλωμένη επιθυμία του να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης που δημοσιοποιήθηκε απ’την πορτογαλική εφημερίδα A Bola, κοντινό μέσο στον CR7 και σ’όλο το περιβάλλον του. Παραμένει σιωπηλός και, ως εκ τούτου, παρέχοντας, κάτι που οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίρνουν καθόλου καλά. Η σύγχυση τροφοδοτείται με τη σιωπή.

Αυτός ο ίλιγγος έχει πολύ σχέση με τη μοναξιά, αυτή ενός ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο που δεν έχει πετύχει αυτόν το ρόλο μακριά απ’αυτόν. Ούτε μεταξύ των οπαδών ούτε μεταξύ των συμπαικτών του. Τώρα, επιπλέον, βλέπει πως τα δύο μεγάλα στηρίγματά του μέσα στο γκρουπ είναι πλέον παρελθόν για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Pepe ακόμα χωρίς προορισμό κι ο Coentrao που επιστρέφει στην Πορτογαλία, αλλά στην Σπόρτινγκ κι όχι στη Μπενφίκα του.

Pepe και Coentrao ήταν το σημείο της στήριξής του μέσα στο λευκό ρόστερ. Ο CR7 γνωρίζει ότι από τώρα και στο εξής η φατρία του θα μειωθεί στο τίποτα κι ακόμα περισσότερο, αν τελικά ο James Rodríguez καταλήξει να φύγει. Άδεια τ’αποδυτήρια, χωρίς άντρες του Mendes στους οποίους καταφεύγει. Η υπόλοιπη ομάδα τον θαυμάζει στο αθλητικό, αλλά η συνύπαρξη πέρα ​​απ’τις συγκεντρώσεις στα ξενοδοχεία δεν είναι πολλή. Πρώτη υπόθεση που εκκρεμεί για τον Ρονάλντο.

Το ακόλουθο τμήμα αυτής της μοναξιάς προς επίλυση απ’τον CR7 δεν είναι άλλο απ’την αποστασιοποίηση που έχει μπορέσει να παραχθεί με τους οπαδούς, λόγω εκείνης της επιθυμίας της περασμένης Παρασκευή να βροντήξει την πόρτα. Ή μήπως δεν είναι τόση; Οι χλιαρές έρευνες στο Διαδίκτυο δείχνουν ότι το βλέμμα των οπαδών είναι άγριο. Ο Πορτογάλος το’χει βάλει στο πιάτο και τώρα οι αποδοκιμασίες στο τέταρτο της ώρας μπορούν να διψούν για πολλά περισσότερα, εκτός κι αν η ομιλία του είναι πιστευτή και δεν μειώνεται σ’ένα οικονομικό ζήτημα.

Τον κύκλο της μοναξιάς τον κλείνει το κλαμπ, οι ηγέτες, εκείνοι που έχουν στηρίξει τον Ρονάλντο μέχρι το όριο που σηματοδοτεί η κοινή λογική. Δεν μπορούν να κάνουν περισσότερα κι αν ο CR7 δεν το βλέπει έτσι, η κατάσταση δεν έχει άλλη επιλογή απ’το να καταλήξουν σε διαχωρισμό των υπαρχόντων. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Ρονάλντο θα πρέπει να υποστηρίξει το ξέσπασμά του έτσι ώστε η ομιλία του να’ναι πιστευτή  και να λάβει τη συγχώρεση της διοίκησης.

Η μοναξιά του αστέρα στοιχειώνει τον Πορτογάλο. Εάν πριν απ’την περασμένη Παρασκευή ένιωθε ήδη εκτοπισμένος, από τώρα και στο εξής αυτή η υποτιθέμενη μοναξιά είναι κάτι περισσότερο κι αν κάποια μέρα ντυθεί σε λευκό madridista θα πρέπει να κάνει άξια πράγματα για να γίνει και πάλι αποδεκτός από και μεταξύ του madridismo σ’όλα τα επίπεδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.