News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Monaco απορρίπτει 100 εκατομμύρια για τον Mbappé

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Δεύτερη επίθεση της Λίβερπουλ, εμμονική με την υπογραφή του Γάλλου


Η Λίβερπουλ δεν τα παρατάει, ο Klopp θέλει τον Mbappé με κάθε κόστος κι έχει ήδη κάνει μια δεύτερη επίθεση για να πάρει αυτόν που θα μπορούσε να είναι η υπογραφή του καλοκαιριού. Προς απογοήτευση του Γερμανού προπονητή η Μονακό έχει απορρίψει τα 100 εκατομμύρια ευρώ που έχει φτάσει να προσφέρει η ομάδα του Άνφιλντ στη δεύτερη προσπάθειά της.

Ο Dmitri Rybolovlev, ιδιοκτήτης της ομάδας του Πριγκιπάτου δεν φαίνεται να’χει πολύ πρόθεση να πουλήσει τον επιθετικό, όπως αποδεικνύεται απ’την άρνηση της πρότασης που έφτασε απ’την Λίβερπουλ. Ο ιδιοκτήτης της Μονακό θέλει περισσότερα κι έχει πει πάντα ότι η τιμή εκκίνησης θα πάει πέρα απ’τα 114 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Pogba το περασμένο καλοκαίρι. Υπενθύμισε επιπλέον, ότι αν είναι στο χέρι του, ο παίκτης θα παρέμενε στη Μονακό.

Ο Klopp έχει προσφέρει στον πατέρα του παίκτη καθεστώς βασικού και πολύ αγωνιστικό χρόνο στην πορεία του προς το Mundial της Ρωσίας το 2018, εμμονή του Γάλλου επιθετικού. Αυτή η προσφορά δεν φαίνεται να’χει κάνει ν’αλλάξει τη γνώμη του ο παίκτης αποκάλυψη της σεζόν.

Ο Mbappé δεν έχει αλλάξει τη γνώμη του, όπως ομολόγησε ακριβώς πριν μια εβδομάδα στον Dmitri Rybolovlev. Ο επιθετικός δέχεται ν’αλλάξει τη Μονακό μόνο για την Ρεάλ Μαδρίτης.


Το’χει πολύ ξεκάθαρο και τη στιγμή στην οποία πιστεύει ότι μπορεί να’χει παρουσία στην λευκή εντεκάδα, θα κάνει το βήμα για να βρει αυτή τη μεταφορά προς το Santiago Bernabeu.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.