Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ο Florentino, υπόσχεται ζωντανά στον Keylor Navas να μείνει στη Μαδρίτη

«Ο De Gea είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας»

Ο Florentino Pérez μίλησε μετά το παιχνίδι στις κάμερες του Antena 3 με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης Keylor Navas, ο οποίος έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές αυτή τη σεζόν


Ο Florentino Pérez, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ότι ο David de Gea είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που παίζει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν ξέρει πού θα’ναι στο μέλλον. Ο λευκός πρόεδρος, όταν ρωτήθηκε για τον De Gea στο Atresmedia μετά τη νίκη της Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, είπε. «Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν ξέρω πού θα παίξει στο μέλλον. Υπάρχουν πολλοί παίκτες και πολύ καλοί (στην αγορά), αλλά αυτοί που έχουμε είναι πολύ καλοί».

Όσον αφορά τη σύνθεση του madridista ρόστερ την επόμενη σεζόν, είπε ότι θα μιλήσει με τον Ζιντάν για να μελετήσει τι κινήσεις θα κάνει το λευκό club. «Πολλά ονόματα έχουν βγει τις τελευταίες μέρες, αλλά μας τα έχουν εξάγει. Μερικά έχουν βγει όχι με πολύ καλή πρόθεση για να μας ενοχλήσουν», υποστήριξε.

Στην ίδια συνέντευξη, επικοινώνησε με τον Keylor Navas, ο οποίος τον άκουγε απ’το γήπεδο. «Στον Keylor συμβαίνει ότι και στον Ζιντάν, που έχει συμβόλαιο», απάντησε αφού ρωτήθηκε για το μέλλον του Κοσταρικανού τερματοφύλακα, ο οποίος με τη σειρά άκουγε ζωντανά τον λευκό πρόεδρο. «Συγχαρητήρια Keylor, ένδοξα χρόνια των τερματοφυλάκων μας και της Ρεάλ Μαδρίτης. Πώς να μην μείνει, αφού έχει συμβόλαιο; Συνεχίζουμε να γράφουμε λιγάκι ιστορία και θα γράψουμε περισσότερη, έτσι δεν είναι Keylor;» πρόσθεσε.

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας απάντησε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης και διαβεβαίωσε ότι το λευκό club είχε μια πολύ «χαριτωμένη» ευκαιρία για να κερδίσει δύο συνεχόμενα Champions League. «Πρέπει να’μαστε πάντα σε εγρήγορση, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους συμπαίκτες. Έχουμε δουλέψει όλο το χρόνο γι 'αυτό. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, κανείς δεν τραυματίστηκε, απολαύσαμε όλοι ένα ακόμα τίτλο και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να’χουμε δώσει μια χαρά στους φιλάθλους», είπε ο Keylor Navas. «Πολύ περήφανος, προσπάθησα στο έπακρο σ’αυτό το τέλος του έτους. Ήταν καταπληκτικό, δύο σημαντικοί τίτλοι. Τώρα ν’απολαύσουμε, δεν έχω συζητήσει τίποτα (για το μέλλον του), αφοσιώνομαι στο να κάνω τη δουλειά μου», ολοκλήρωσε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas