News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane και Mbappé έχουν κάνει ήδη μια συνομιλία για να συζητήσουν τη μεταγραφή του

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Πολλά λεπτά και να τον μετατρέψει σ’ένα αστέρι, η υπόσχεση του Ζιντάν σύμφωνα με την «L'Equipe»

Η γαλλική εφημερίδα L'Equipe δημοσιεύει σήμερα ότι Ζινεντίν Ζιντάν και Mbappé έκαναν μια συζήτηση στην οποία ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης του διαβεβαίωσε ένα σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αν αποφασίσει να υπογράψει για το λευκό σύνολο. Το 'El Transistor' του Onda Cero και το Radio MARCA αναπαρήγαγαν επίσης την είδηση.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, ο νεαρός επιθετικός μίλησε με τον Ζιντάν κι ο προπονητής τον διαβεβαίωσε ότι θα’χε πολλά λεπτά αν πάρει την απόφαση να φύγει απ’τη Μονακό. Αυτό θα σήμαινε ότι το BBC δεν θα’ταν πλέον αδιαπραγμάτευτο. Επιπλέον, ο Ζιντάν του υποστήριξε στην εν λόγω μυστική συνομιλία για την οποία κάνει λόγο η «L'Equipe», ότι θα τον μετέτρεπαν σ’ένα παγκόσμιο αστέρι.

Η εφημερίδα Marca ανέφερε ήδη χθες ότι ο Zidane παρακολουθεί εδώ και χρόνια τον Mbappé και είναι ένα βασικό στοιχείο στην διαπραγμάτευση. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει τώρα να πείσει το BBC για το σχέδιο του των rotations που θέλει να κάνει την επόμενη σεζόν κι ότι ο υποσχόμενος Κίλιαν θα’χει πολλά λεπτά.

Ωστόσο, η «L'Equipe» πηγαίνει παραπέρα και υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα’ταν διατεθειμένη ν’αποχωριστεί ένα απ’τα τρία αστέρια της: Μπενζεμά, Μπέιλ ή Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.