News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ramos τίθεται στις εντολές του Zidane

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Ο αρχηγός προπονείται πλέον με τους συμπαίκτες του στο UCLA


Ο Sergio Ramos βρίσκεται πλέον στις εντολές του Ζιντάν. Σήμερα το πρωί ολοκληρώνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μετά από μια πρώτη επαφή με το γκαζόν του UCLA, χθες το απόγευμα. Ο παίκτης απ’το Camas έχει περάσει λίγες παραπάνω μέρες διακοπών, αλλά σήμερα το πρωί εργάζεται πλέον με την ομάδα για να βρεθεί στον ίδιο ρυθμό με τους συμπαίκτες του το συντομότερο δυνατό.

Με την άφιξη του Ramos, μένουν μόνο να ενσωματωθούν στην αποστολή οι παίκτες της Κ 21, Vallejo, Asensio, Marcos Llorente, Borja Mayoral και Dani Ceballos, η τελευταία υπογραφή της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τους Florentino Pérez, José Ángel Sánchez και Ραούλ Γκονζάλες, ο οποίος κάνει πρεμιέρα στο πόστο του συνοδεύοντας τη γενική διεύθυνση.


Στην σημερινή πρωινή προπόνηση, 26 παίκτες στις εντολές του Ζιντάν, ο οποίος έχει ξεκινήσει την προπόνηση με τους παίκτες να κάνουν σχοινάκι και κάποιες ασκήσεις ισορροπίας με εμπόδια.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.