News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η στάση του Benzema συμβολίζει αυτό που είναι η Ρεάλ Μαδρίτης του Zidane

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Παιχνίδι κι αφοσίωση εξίσου μέχρι την τελευταία στιγμή

80ο λεπτό. Έχουν κριθεί όλα. Ο έβδομος τίτλος της εποχής Ζιντάν ήταν ήδη εξασφαλισμένος, αλλά δεν το είχαν τόσο ξεκάθαρο όλοι όσοι φορούσαν λευκά. Ούτε στο ελάχιστο. Ξαφνικά, ο Karim Benzema εμφανίζεται στο όριο της περιοχής του Keylor Navas, κυνηγώντας τον Rakitic και τη μπάλα που ήταν στην κατοχή του Κροάτη. Ο Γάλλος την ψάχνει, την βρίσκει και την κάνει δική του για ν’αφήσει στο τίποτα την επίθεση της Barcelona και να στήσει μια κόντρα, λες το παιχνίδι κι ο τίτλος ήταν σε σοβαρό κίνδυνο.

Αυτή η κούρσα του Γάλλου, η ανάπτυξη ενός παίκτη αμφισβητούμενου κατά καιρούς για μια υποτιθέμενη ραθυμία που σε κάθε ματς προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι κάτι λιγότερο από έναν αστικό μύθο, αποδεικνύει ότι ο Ζιντάν είναι σε θέση να πετυχαίνει αδύνατα ή τουλάχιστον, καταστάσεις που έχουν διαφύγει από άλλους προπονητές.

Η κούρσα του Μπενζεμά με τα πάντα αποφασισμένα απέδειξε ότι ο madridista προπονητής έχει κάνει τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτονται συλλογικά, την ομάδα πριν απ’οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Όλοι οι παίκτες νιώθουν σημαντικοί και μέχρι και καθοριστικοί, και το αποτέλεσμα είναι το σπάσιμο της azulgrana κυριαρχίας.

Η απόδειξη της ανωτερότητας που συνέβη στο Supercopa απέναντι σε μια Barcelona σε πλήρη διαδικασία αυτοκαταστροφής, καθιστά σαφές ότι η λευκή ομάδα είναι καθοδόν για να γράψει μία απ’τις πιο λαμπρές σελίδες της. Το αποδεικνύουν οι 7 τίτλοι σε 19 μήνες, αλλά επίσης και το επίτευγμα του Ζιντάν του να’χει όλο το ρόστερ διατεθειμένο να παλέψει για τον προπονητή του και, πάνω απ 'όλα, για την ομάδα του. Χωρίς εξαίρεση.

Η νυν Ρεάλ Μαδρίτης κάνει κάποιες πραγματικές διαφορές που φαίνονταν αδιανόητες με τον Μέσι στα azulgrana. Το Supercopa έρχεται με τον Ρονάλντο στα επίσημα και με τον Bale στον πάγκο. Οι δύο παίκτες βιτρίνα της, έξω χωρίς να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία διότι εκεί εμφανίζεται ο Asensio ή ο Μπενζεμά για να βγάλουν νοκ άουτ τη Barcelona και να καταστήσουν σαφές ότι το πρόσφατο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον φαίνεται λευκό. Κι όλα χάρη στην διαχείριση ενός εξαιρετικού Ζιντάν.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.