News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane ανανεώνει για τρία χρόνια, οκτώ εκατομμύρια και διπλά πριμ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Του Joaquín Maroto

Η ανανέωση του Ζιντάν έχει συμφωνηθεί «για τρεις σεζόν», σύμφωνα με πηγές του club που συμβουλεύτηκε αυτή η εφημερίδα

Δεν έχει κλείσει μόνο ο Isco τη συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ανανέωση του Ζιντάν είναι επίσης συμφωνημένη οριστικά «για τρεις σεζόν», σύμφωνα με πηγές του club που συμβουλεύτηκε η As. «Όπως και με τον Isco, αναζητείται η στιγμή για να γίνει επίσημη, απ’τη στιγμή που ο Ζιντάν έχει εγκρίνει το νέο συμβόλαιό του. Ο Ζιντάν είναι ικανοποιημένος που τελικά έχουν υπάρξει τρία κι όχι δύο τα χρόνια της ανανέωσης, κι εκτιμά την εμπιστοσύνη που έχει θέσει σ’αυτόν ο πρόεδρος».

Ο τεχνικός θα διπλασιάσει πρακτικά το μισθό του, που θα αυξηθεί απ’τα 4,35 εκατομμύρια το χρόνο σχεδόν στα οκτώ. Αλλά γι’αυτό θα πρέπει να εκπληρωθούν μια σειρά από στόχοι που έθεσε η ομάδα θα πριμοδοτηθούν με διπλά πριμ σε σχέση μ'αυτά που καταβάλλει στους παίκτες της πρώτης ομάδας. Ο σύλλογος εκτιμά το έργο του Ζιντάν, ο οποίος έχει κερδίσει έξι τίτλους (δύο Τσάμπιονς Λινγκ, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, μια Liga κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων) σε 20 μήνες, και είναι ήδη ο τέταρτος προπονητής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία των 115 χρόνων της Μαδρίτης. Ο τεχνικός θα εμφανιστεί σήμερα στην αίθουσα Τύπου με την ηρεμία του να'χει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 που, όπως του Isco, έχει πλέον κλείσει.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.