News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει στην Ομοσπονδία την αγανάκτησή της

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ένταση στο γεύμα πριν το Clásico


Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στις κερκίδες του Μπερναμπέου, ενώ οι συμπαίκτες του έδιναν ένα ποδοσφαιρικό αφιέρωμα στη Barcelona, δεν έχει ξεχαστεί. Ο madridismo παραμένει πληγωμένος απ’ό, τι συνέβη στο Camp Nou, την Κυριακή κι απ’ό, τι θεωρούν μια ομοσπονδιακή κακομεταχείριση προς την Ρεάλ Μαδρίτης σε σχέση με τη Barcelona, μια κατάσταση που έρχεται από παλιά. Αυτή η οργή αντανακλάται πλήρως στο γεύμα πριν απ’τον επαναληπτικό του Supercup που πραγματοποιήθηκε στο λευκό γήπεδο.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του Juan Luis Larrea, νυν και προσωρινού προέδρου της Ομοσπονδίας κι άλλων στελεχών για να δείξουν την δυσφορία και την ολική διαφωνία με ό, τι συνέβαινε με αφορμή το πρώτο σκέλος και, ιδιαίτερα, με την απόδοση του διαιτητή De Burgos Bengoetxea, που συμβολίζεται απ’την απουσία του Ρονάλντο μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Η ομιλία ήταν σκληρή και δυνατή. Τα λευκά στελέχη έφτασαν ζεστά ενώπιον της διαρροής ενός ανοίγματος αρχείου και πιθανής οικονομικής κύρωσης στον Ζινεντίν Ζιντάν, που εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι απ’το ίδιο το διαιτητικό περιβάλλον και την οποία οι Ομοσπονδιακοί ηγέτες προσπάθησαν να ελαχιστοποιήσουν ενώπιον του τι έπεφτε στο Bernabeu την ώρα του γεύματος. Τα μηνύματα ήταν άμεσα και κατηγορηματικά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ομοσπονδία (ο Florentino Pérez είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου) περπατάνε εδώ και καιρό σε ποδοσφαιρικούς αντίποδες. Περιέργως, πριν ακριβώς ένα χρόνο υπήρξε μια ελάχιστη προσέγγιση μεταξύ των δύο οντοτήτων, η οποία ήταν εμφανής με το επίσημο παιχνίδι της εθνικής Ισπανίας ενάντια στην Ιταλία στο Μπερναμπέου.

Το γεγονός με τον De Burgos κι αυτό που θεωρούν μετέπειτα κακομεταχείριση, μαζί με άλλα παρόμοια προηγούμενα, προς τον Ρονάλντο, φόρτωσε με ένταση ένα γεύμα, στο οποίο έφτασε να διαρρεύσει η πιθανότητα να περάσει ο Βάσκος ένα διάστημα χωρίς να πατήσει στο Bernabeu.

Ο madridismo του δρόμου δεν συμμερίζεται την χειρονομία που έγινε προς τον Villar, ούτε και την παρούσα συνέχεια του Larrea, ούτε την διαχείριση του Sánchez Arminio ως επικεφαλής διαιτησίας. Πιστεύουν ότι η ομάδα τους έχει ζημιωθεί κι ότι δεν τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης με της Barcelona και, εξ ου κι αυτή η αποστασιοποίηση, η οποία κατέστη και πάλι εμφανής στο γεύμα πριν το Clásico της Τετάρτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.