News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σειρά του Kovacic

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Της Marina Pérez

Ο Κροάτης θα ξεκινήσει στο Camp Nou λόγω της ποινής του Modric


Το Supercopa της Ισπανίας είναι για τον Kovacic. Μετά την ποινή του Luka Modric, που θα χάσει μόνο το πρώτο σκέλος του Super Cup στο Καμπ Νόου, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αποφασίσει να ποντάρει για τον άλλο Κροάτη της ομάδας.

Ο Mateo είναι έτοιμος κι έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ο Ζιντάν έχει ενημερώσει τον παίκτη ότι θα’ναι βασικός στη Μπαρτσελόνα λόγω της καλής δουλειάς του στην προετοιμασία. Τοχει κερδίσει.

Μάλιστα, παρά το ότι η Μαδρίτη δεν κέρδισε κανέναν αγώνα της προετοιμασίας, ο madridista μέσος έκανε ένα μεγάλο τουρνουά ενάντια στις ομάδες του Champions League. Έπαιξε και τα τέσσερα παιχνίδια και πήρε συνολικά 210 λεπτά στα πόδια του, επίσης σκόραρε ένα απ’τα πέντε γκολ της ομάδας στην προετοιμασία, ακριβώς ενάντια στη Μπαρτσελόνα. Σκόραρε ένα γκολ κολλώντας το στο δοκάρι και τρέχοντας, αφήνοντας στο έδαφος τον Piqué και νικώντας τον τερματοφύλακα από χαμηλά απ’το ύψος της περιοχής.

Οι λόγοι του είναι αρκετοί για να θέλει να τον ανταμείψει ο ZZ. Ο Ματέο Κόβασιτς δεν το είχε εύκολο κατά τη διάρκεια αυτών των θερινών μηνών. Η άφιξη των νέων μεταγραφών όπως του Dani Ceballos ή του Marcos Llorente, οι νεαρές υποσχέσεις του ποδοσφαίρου, τον έκαναν να ξανασκεφτεί την αποχώρησή του απ’την οντότητα λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού που υπάρχει σήμερα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη θέση του.

Αλλά ο προπονητής είναι ευχαριστημένος με τους παίκτες του. Ο Zizou μίλησε με τον Κροάτη και του έδειξε την επιθυμία του να τον έχει στην ομάδα και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του. Έτσι τον έχει πείσει να μείνει. Κι ο καλύτερος τρόπος για να του το αποδείξει είναι ποντάροντας στον παίκτη για βασικό σ’ένα Clásico και μ’έναν τίτλο στο διακύβευμα. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.


Το Supercopa θα είναι μια χρυσή ευκαιρία για τον Kovacic. Ο madridista μέσος είναι έτοιμος να πάει για τον δεύτερο τίτλο της σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.