News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το BBC και τίποτα άλλο

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Του Juan Ignacio G.-Ochoa

Ο σύλλογος δεν σχεδιάζει να υπογράψει έναν άλλο επιθετικό


Μετά την αποχώρηση του Mbappé στη Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να μην αναλάβει οποιαδήποτε επιχείρηση για να ενισχύσει την επίθεση. Αφού μίλησε με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο σύλλογος έχει αποφασίσει ν’αφήσει το ρόστερ όπως είναι εμπιστευόμενος την επίθεση στο BBC. Όπως κι αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Ανανεωμένη εμπιστοσύνη μετά από μια προετοιμασία στην οποία η τρίαινα madridista έχει αμφισβητηθεί σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Πρώτα ήταν ο Cristiano Ronaldo αυτός που άναψε το φυτίλι απειλώντας με την έξοδό του. Ο Πορτογάλος δεν άνοιξε το στόμα, αλλά το εξώφυλλο της Abola στην Πορτογαλία μετέδιδε την αίσθηση του επιθετικού του λευκού συνόλου, θυμωμένος με τα προβλήματά του με το Υπουργείο Οικονομικών και διατεθειμένος να φύγει, αν συνέχιζε να τον πιέζει η ισπανική δικαιοσύνη. Φαίνεται ότι όλα έχουν ξεχαστεί.

Στη συνέχεια ήταν ο Μπέιλ ο οποίος είδε να απειλείται η θέση του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το ενδιαφέρον για τον Mbappé προκάλεσε να συσχετιστεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, ακόμη και στην λευκή ομάδα εξέτασαν την έξοδό του. Τελικά, ο Ουαλός θα συνεχίσει στο Santiago Bernabeu αντιμετωπίζοντας έτσι την πέμπτη σεζόν του και με όρεξη να εκραγεί μια για πάντα.

Έτσι έχουν τα πράγματα, και με την παραμονή των Μπέιλ και Cristiano σίγουρη, η Ρεάλ Μαδρίτης προσκολλάται στο BBC για να διατηρήσει το μέσο όρο σκοραρίσματος της ομάδας. Αν και προσκολλάται σ’αυτούς μ’έναν διαφορετικό τρόπο απ’αυτόν των προηγούμενων σεζόν. Επειδή η τρίαινα δεν είναι πλέον άθικτη όπως πριν.

Η ανάδυση του Isco ως αστέρα και του Casemiro ως άθικτου στη μεσαία γραμμή προσκαλούν τον Ζιντάν να ποντάρει για το 4-4-2 μπροστά απ’το 4-3-3. Επιπλέον, φέτος υπάρχουν περισσότεροι μέσοι ποιότητας παρά επιθετικοί, το οποίο καλεί τον Zizou να μείνει σε πολλά παιχνίδια μόνο με τρεις επιθετικούς για δύο θέσεις. Μένει επίσης να δούμε τι θα συμβεί με τον Borja Mayoral, ολοένα και με περισσότερες πιθανότητες να μείνει ως τέταρτος επιθετικός, παίζοντας το ρόλο που είχε πέρυσι ο Mariano.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύουν, επιπλέον, ότι Lucas και Asensio έχουν ψυχή επιθετικού, έτσι ώστε η επίθεση είναι κάτι περισσότερο από πλήρης για την επόμενη σεζόν. Είναι αλήθεια ότι ο Mbappé ενδιέφερε, αλλά η λευκή ομάδα δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί με τη βροχή των εκατομμυρίων που έθετε η PSG στον παίκτη. Ενώ η Μαδρίτη πρόσφερε 7 εκατομμύρια το χρόνο, ο σεΐχης της γαλλικής ομάδας του έχει θέσει 18 καθαρά, μια τεράστια διαφορά με τη madridista ομάδα.

Χωρίς τρίαινα στη Βαρκελώνη

Ένα παράδειγμα του ότι το BBC δεν είναι πλέον άθικτο ως βασικό είναι ότι αύριο, ο Ζιντάν θα ποντάρει και πάλι για μια ομάδα με τέσσερις μέσους. Η ιδέα είναι Μπενζεμά και Bale να ξεκινήσουν απ’την αρχή κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Το σχέδιο του CR7 που έχουν σχεδιάσει οι τεχνικοί της Ρεάλ Μαδρίτης, λέει ότι ο Πορτογάλος είναι για να παίξει 45 λεπτά κι ότι είναι πιο βολικό να παίξει αυτά του δεύτερου μέρους, που είναι όταν αποφασίζεται η αναμέτρηση και η azulgrana άμυνα θα’ναι περισσότερο επηρεασμένη.

Γι’αυτό που δεν υπάρχει αμφιβολία είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τρεις απ’τους καλύτερους δυνατούς επιθετικούς για ν’αντιμετωπίσει μια σεζόν με το sextete στο διακύβευμα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.