News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Δύο τίτλοι για να ξεκινήσουμε τη σεζόν είναι μια χαρά»

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

«Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και πείνα»

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό· οι παίκτες ήταν τεράστιοι», πρόσθεσε.

Ο Ζιντάν συνεχίζει να γράφει ιστορία και να συσσωρεύει επιτυχίες ως madridista προπονητής. Μετά την κατάκτηση του Supercopa της Ισπανίας, ο προπονητής έδειξε περήφανος για την ομάδα του: «Έπρεπε να’μαστε έτοιμοι για τις 8 Αυγούστου για το πρώτο τρόπαιο. Έχουμε πάρει δύο μεγάλα τρόπαια απέναντι σε δύο σημαντικούς αντιπάλους. Είναι πολύ καλό για να ξεκινήσουμε τη σεζόν. Τώρα ξεκινά η la Liga και θα’ναι ακόμη πιο δύσκολο».

«Είμαι χαρούμενος με το πως τα πάμε και, πάνω απ 'όλα, για το πώς παίζουμε. Τα πρώτα 15 ή 20 λεπτά ήταν εντυπωσιακά στην πίεση μπροστά και στο πώς κρατήσαμε την κατοχή της μπάλας. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ καλό. Στο δεύτερο υποφέραμε λίγο, γιατί ο αντίπαλος μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, είναι φυσιολογικό. Θέλαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι σαν αυτό κι όταν σου βγαίνει δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχισμένος. Οι παίκτες ήταν τεράστιοι. Δεν θα υπάρξει ευφορία. Αυτό είναι μεγάλο κι απολαμβάνουμε τη στιγμή».

Έπαινοι στο ρόστερ

«Όχι μόνο ο Asensio, όλοι είναι πολύ ωραία και δουλεύουν πολύ καλά. Ανταποκρίνονται όλοι. Τώρα θα πρέπει να το αποδείξουμε στο πρωτάθλημα. Θα’ναι μια δύσκολη σεζόν εναντίον μεγάλων αντιπάλων. Οι παίκτες είναι πολύ καλά και ξέρουν τι θέλουν. Είναι μια ομάδα που θέλει να συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια και τρόπαια. Απολαμβάνω αυτό που συμβαίνει. Είμαι ικανοποιημένος με το γκολ του Marco γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο κι όταν βλέπω ένα τέτοιο γκολ μπορώ να εντυπωσιάζομαι, όπως όλοι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο».

«Οι παίκτες το αξίζουν όλο αυτό. Έχουν ταλέντο και δουλεύουν πολύ καλά. Το να πάρουμε τα δύο τρόπαια ενάντια στη Μάντσεστερ, η οποία είναι επίσης μια ομαδάρα, και τη Μπαρτσελόνα δεν είναι εύκολο. Από πίσω υπάρχει δουλειά και πολύ όρεξη. Αυτή η ομάδα έχει πείνα και φαίνεται κάθε φορά που παίζουμε. Να ξεκινάνε έτσι είναι πολύ ωραίο, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τώρα αρχίζει μια πολύ μακρά σεζόν, αλλά είμαστε έτοιμοι για ν’αποδεχτούμε την πρόκληση».

Τα κλειδιά του Supercopa

«Υπήρξαν πολλά κλειδιά, το σημαντικό είναι να πιστεύουμε, κι εμείς έχουμε πιστέψει σε αυτό που κάνουμε. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο σκέλος κι απόψε επίσης. Το πρώτο μέρος ήταν θεαματικό. Βάλαμε πολύ ένταση από την αρχή. Ήταν ο αναμενόμενος αγώνας και είμαστε ευχαριστημένοι με τα δύο ματς. Είναι ένα ακόμα τρόπαιο και πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες που ήταν φανταστικοί».

Η καριέρα του

Είμαι ικανοποιημένος, μου αρέσει η δουλειά μου κι αν έχω κερδίσει επτά τίτλους μ’αυτούς τους παίκτες... Η έναρξη της σεζόν είναι πολύ καλή. Συνεχίζουμε το σερί της περασμένης σεζόν, όπου κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το Champions League. Τελειώσαμε έναν κύκλο, κερδίσαμε ακόμα δύο τίτλους και τώρα ξεκινάμε αυτή τη σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τα πάντα, αλλά θα’ναι πολύ δύσκολο».

Rotations

«Έχω ένα θεαματικό ρόστερ κι όταν υπάρχουν αλλαγές φαίνεται. Είναι αλήθεια ότι το να βγάλω τον Isco, ο οποίος έκανε ένα μεγάλο αγώνα στη Βαρκελώνη, μπορεί να’ναι λίγο σκληρό για τον παίκτη. Όμως, οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι μεγάλο και θα υπάρξουν περισσότερα από 65 παιχνίδια. Όταν αλλάζεις παίκτες, αλλά δεν αλλάζει η δυναμική της ομάδας και τα πάμε καλά, είμαστε ικανοποιημένοι».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.