News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το επόμενο gol του Cristiano Ronaldo στο παραθυράκι του Florentino Perez και της Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Του Victor Garcia

Προθερμαίνει μια νέα βελτίωση συμβολαίου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά χθες το βράδυ κατέστησε δημόσια σαφές ότι ο Florentino Pérez και η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον έκαναν πιο ευτυχισμένο 

«(Γέλια) Είναι μια καλή ερώτηση... είμαι χαρούμενος. Τα πράγματα πάνε φυσιολογικά... Αυτό είναι ένα ερώτημα που ίσως ο πρόεδρος ν’απαντήσει καλύτερα από μένα... Εγώ είμαι ικανοποιημένος, κάνω αυτό που μου αρέσει, είμαι χαρούμενος. Είμαι ικανοποιημένος για τους συμπαίκτες μου που ανανέωσαν επειδή ήταν στο τέλος της σύμβασης». Μετά την ολοκλήρωση του Μπορούσια Ρεάλ Μαδρίτης 1-3, με δύο γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (κι ένα ακόμα από έναν σπουδαίο Bale), η δημοσιογράφος του «Atresmedia» Susana Guasch ζήτησε απ’τους υπεύθυνους της merengue επικοινωνίας τον Μπέιλ, ο οποίος αρνήθηκε, και στη συνέχεια, ρίχτηκε στην πισίνα για τον Ρονάλντο... Το αγόρι ήταν ικανοποιημένο και, bingo! Δέχτηκε και η συντάκτρια, πέρα ​​από ερωτήσεις για το ματς, έκανε μια πάσα για γκολ για την ανανέωσή του. Ο Cristiano, όπως και στο χορτάρι, τελείωσε στο βάθος του τέρματος την ερώτηση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Μαδρίτη μέχρι το 2021 και παίρνει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως από τότε που υπέγραψε την τελευταία συμφωνία του, το Νοέμβριο του 2016. Η λευκή πολιτική είναι να μην μιλάει για ανανεώσεις μέχρι δύο σεζόν πριν το τέλος του συμβολαίου, αν κι αυτή την τελευταία φορά έκανε ήδη μια εξαίρεση με τον Κριστιάνο (επειδή θεωρείται ότι ο Ρονάλντο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης). Τώρα, πρέπει να κάνει σίγουρα μια άλλη προσπάθεια, και μια άλλη εξαίρεση για να διατηρήσει «ικανοποιημένο» τον παίκτη που χθες έβαλε το 411ο γκολ στην 400η του εμφάνιση με το madridista έμβλημα.

Γιατί μια άλλη ανανέωση; Η περίπτωση του Κριστιάνο με την εφορία, που τον έκανε να περάσει αυτό το καλοκαίρι απ’τα δικαστήρια του Pozuelo de Alarcón έχει την «ενοχή». Υποτιθέμενα, εκτιμάται ότι ο παίκτης θα πρέπει να πληρώσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για να συμβαδίσει με τις φορολογικές υποχρεώσεις του σύμφωνα με την ισπανική εφορία, και το ποσό αυτό, όπως συνέβη με τον Messi και τη Barcelona, θα’βγαινε από μια αύξηση του μισθού απ’την πλευρά του συλλόγου.

Αυτό το "θέλω να πάω στην Αγγλία" έχει λήξει

Στην αρχή του 'φλερτ ' του με την εφορία, ο Πορτογάλος οχυρώθηκε. Κατανοούσε ότι αυτός ενεργούσε σωστά κι ότι δεν είχε κάνει τίποτα λάθος. Ήθελε να πάει μέχρι το τέλος και, επίσης, άφησε να υπαινιχθεί ότι ήθελε να φύγει απ’την Ισπανία. Έτσι ανέφερε ακόμα και στη δικαστή Mónica Díaz Ferrer κατά τη διάρκεια της εξήγησης του των γεγονότων («ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα στην Αγγλία. Όπως ξέρετε η ζωή μου είναι ένα ανοικτό βιβλίο, δεν μπορώ να κρύψω τίποτα. Θα’ταν γελοίο για μένα. Δεν πρόκειται το πω αλλά... θα μου άρεζε να επιστρέψω στην Αγγλία»), αν και χθες το βράδυ αρνήθηκε κάτι τέτοιο: «Δεν έχει βγει αυτό απ’το στόμα μου, οι άνθρωποι μιλούν για μένα κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο, ζω για το ποδόσφαιρο και την οικογένειά μου, όχι για τον Τύπο. Μερικές φορές ξεκινά στην Πορτογαλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία... Ότι περιέχει το όνομα Cristiano είναι παγκόσμια είδηση. Όταν είσαι σπουδαίος άνθρωπος μιλούν για σένα» Δεν είπε άμεσα ότι θα ήθελε να φύγει απ’τη Μαδρίτη, αλλά ναι...

Τώρα, μετά το καλοκαίρι, έχοντας αλλάξει δικηγόρους για να επιδιώξει έναν συμβιβασμό και δύο γκολ σε μια μεγάλη νύχτα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κριστιάνο έχει σαφές ότι η καλύτερη δικαστική οδός είναι να πληρώσει το Δημόσιο, -αν και εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν έχει κάνει κανένα ποινικό ελιγμό- κι αυτά τα χρήματα να τα πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι το πιο εύκολο και στο Ντόρτμουντ το δημοσιοποίησε μ’αυτά τα γέλια στο ερώτημα της δημοσιογράφου κι αυτή την απάντηση: «Αυτή είναι μια ερώτηση που ίσως ο πρόεδρος ν’απαντήσει καλύτερα από μένα». Μένει να δούμε αν σ’αυτή την εκτέλεση, απαντήσει ο Florentino Pérez με μια απόκρουση... ή αν κάτσει να φάει το γκολ για να μην διαταράξει την ψυχολογική διάθεση του παίκτη βιτρίνα της Ρεάλ Μαδρίτης.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.