News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η λειτουργία νούμερο 200 του λευκού μάγου

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Της Patricia Terroba

Η θεαματική ισορροπία του Isco: 150 νίκες, 27 ισοπαλίες και 22 ήττες


Το Mendizorroza θα παρακολουθήσει σήμερα το απόγευμα την λειτουργία 200 του Magia με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο malagueño επιτελικός μέσος φτάνει στη διπλή εκατονταετηρίδα στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, έχοντας ανανεώσει πρόσφατα και με την ταμπέλα του παίκτη κλειδί για τον Zinedine Zidane. Όλα είναι χαμογελαστά τώρα μετά από μερικές εκκινήσεις στο λευκό σύνολο που δεν ήταν εύκολες.

Επειδή οι πρώτες λειτουργίες του Magia δεν ήταν τόσο μακρές και τακτικές όσο θα’θελε ο παίκτης. Πριν από ένα χρόνο, το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν υπό αμφισβήτηση και η παρουσία του στις εντεκάδες του Γάλλου προπονητή, μάλλον σπάνια. Αλλά με βάση τη δουλειά και το ποδόσφαιρο, το λευκό 22 γύρισε την κατάσταση. Σήμερα έχει ένα συμβόλαιο μέχρι το 2022 και, πριν αντιμετωπίσει τη Μπέτις, υπέγραφε ένα απ’τα πιο εντυπωσιακά σερί στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης: 45 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ήττα. Ο Sanabria, με το γκολ του το 94', τον άφησε χωρίς το ρεκόρ που έχει ο Emilio Butragueño: 50 παιχνίδια αήττητος.

Στα 199 παιχνίδια του με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο malagueño έχει σκοράρει 34 γκολ κι έχει δώσει 47 ασίστ, αριθμοί που έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό. Ειδικά, σ’αυτό το 2017 στο οποίο έχει απογειωθεί οριστικά. Συνολικά, έχει 150 νίκες, 27 ισοπαλίες και 22 ήττες.

Δεσμευμένος με την ομάδα

Ενάντια στην Alavés, εκτός από έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο Isco θα αποτελέσει και πάλι μέρος του κέντρου, δίπλα στους Luka Modric και Casemiro. Και πάλι βασικός σε μια γραμμή των τριών στην οποία αναγκάζεται να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα απ’όσα του επιτελικού μέσου, αλλά μια θέση στην οποία έχει καταλήξει επίσης να προσαρμοστεί.


Δεσμευμένος με την ομάδα χωρίς να αποκηρύσσει το ποδόσφαιρό του, ο Isco έχει μετατραπεί σ’έναν all around παίκτη, ικανός να’ναι ο παίκτης που τρέχει τα περισσότερα χιλιόμετρα ανά παιχνίδι όταν παίζει στη μεσαία γραμμή, μ’ένα μέσο όρο 10,5 χιλιόμετρα αν παίζει τα 90 λεπτά. Συγκεκριμένα, όλα αυτά τα’χει καταφέρει με τον Zidane στον πάγκο, ο προπονητής που έχει πετύχει να προσθέσει ο Isco θυσία και πυγμή στη συνήθη μαγεία του.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.