News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano απελπίζεται: 20 τελικές σε 180 λεπτά και κανένα γκολ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πορτογάλος έχει 2 δοκάρια


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σαν τρελός για να βάλει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να παίξει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος λόγω ποινής και τώρα έχει επιστρέψει στην διοργάνωση με περισσότερη ορμή από ποτέ. Σε δύο παιχνίδια έχει κάνει 20 σουτ, γεγονός που τον κάνει τον δεύτερο υψηλότερο εκτελεστή της σεζόν, μαζί με τον συμπαίκτη του, Asensio. Κι αυτό ενώ ο Μάρκο έχει παίξει 223 λεπτά περισσότερα απ’τον Πορτογάλο.

Στο Mendizorroza ο Cristiano προσπάθησε για το γκολ από όλες τις γωνίες χωρίς να το βάλει. Πραγματοποίησε 8 προσπάθειες. Τη μια τη σταμάτησε ο Pacheco, μια ακόμα έκοψε η άμυνα, τέσσερις πέρασαν άουτ κι επίσης είχε και δύο δοκάρια.

Ο Cristiano δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με κάποιους συμπαίκτες όταν δεν του πάσαραν τη μπάλα. Ένας απ’τους θυμούς του ήταν με τον Ceballos, όταν ο μέσος αποφάσισε να σουτάρει στο τέρμα αντί να ψάξει την πάσα.

Ενάντια στη Μπέτις, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης το έψαξε επίσης με ζήλο. Σούταρε 12 φορές. Δύο εντός εστίας, τέσσερις τελικές τις έκοψε η bética άμυνα κι έξι δεν βρήκαν τέρμα. Είναι ο υψηλότερος αριθμός εκτελέσεων σ’έναν αγώνα της Liga σε αυτούς τους πρώτους έξι γύρους.

Ο Cristiano θέλει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό να μειώνει τις αποστάσεις απ’τον μεγάλο αντίπαλό του, Leo Messi, ο οποίος έχει ξεκινήσει ισοπεδωτικά αυτή τη σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.