News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Η νίκη μας είναι άξια"

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

«Αυτό είναι πολύ μακρύ κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως πάντα, θα καταλήξει να κάνει τη διαφορά».

"Χαίρομαι για τον Ceballos, έχει κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι κι έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει εδώ χαλαρά", πρόσθεσε.


Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Mendizorroza κι ανέλυσε τη νίκη της ομάδας του: "Αυτοί είχαν ευκαιρίες, λιγότερες από εμάς, έτσι ώστε η νίκη μας είναι άξια, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ λίγο να σκοράρεις μόνο δύο γκολ αφού δημιούργησες τόσες πολλές ευκαιρίες. Δεν είναι μια λαμπρή στιγμή, αλλά το σημαντικό ήταν να προσθέσουμε τους τρεις βαθμούς".

«Είμαι σίγουρος ότι μια άλλη μέρα θα παίξουμε καλύτερα. Είναι σημαντικό για εμάς να’χουμε ευκαιρίες για γκολ. Είναι αλήθεια ότι όταν αναλύεις ότι βάζεις δύο γκολ έχοντας τόσες πολλές ευκαιρίες, είναι λίγο, αλλά το σημαντικό ήταν να πάρουμε τους βαθμούς και πάνω απ’όλα να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι ισχυρή στην έδρα της».

Ανοσία εκτός έδρας

"Δεν νομίζω ότι παίζουμε καλύτερα εκτός του Bernabeu. Μας αρέσει να παίζουμε στο γήπεδο μας. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε πάρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα να ξεκουραστούμε, να παίξουμε την Τρίτη και ν’αλλάξουμε τη δυναμική εναντίον της Espanyol το επόμενο Σαββατοκύριακο".

"Ο Cristiano είναι όπως πάντα. Όταν δεν σκοράρει, ρωτάτε γι’αυτόν, αλλά είναι ήρεμος. Ήθελε να σκοράρει, όπως είναι φυσιολογικό, αλλά αυτό είναι πολύ μακρύ κι όπως πάντα θα καταλήξει να κάνει τη διαφορά. Μου αρέσει η θέση στην οποία παίζει. Μπορούμε να κάνουμε πολλές διατάξεις. Σήμερα ήταν μόνος του μπροστά, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις".

Έπαινοι στον Ceballos

«Χαίρομαι γι 'αυτόν. Είχε την ευκαιρία σήμερα κι έχει κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να παίξει εδώ χαλαρά».

Carvajal

"Ο Theo νομίζω ότι δεν θα παίξει την Τρίτη. Θα πρέπει να το δούμε. Είναι αλήθεια ότι είναι πολλά τα παιχνίδια για τον Carvajal, αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Κάνουμε rotation και θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά δεν μπορούμε ν’αλλάζουμε πέντε, έξι ή επτά παίκτες. Ο Dani Carvajal είναι μια χαρά".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.