News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benzema και Marcelo, επιβαρυμένοι απ’τους τραυματισμούς

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Ζιντάν πιστεύει ότι είναι ο κύριος εχθρός του ρόστερ


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν καταλήγει να ξεκινήσει στο Bernabeu. Ο Ζιντάν επιμένει στο ότι έχει κάνει καλούς αγώνες και δεν είναι ανησυχητικός για την έλλειψη ευστοχίας. Η πραγματική εμμονή του προπονητή πάει σ’άλλη πλευρά κι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς. Για τον τεχνικό, απ’τη μια μεριά η προτεραιότητα είναι ν’ανακτήσει κόσμο, αλλά επιπλέον κι εκείνοι που έχουν ήδη επιστρέψει να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στην καλύτερη δυνατή φόρμα τους.

Σ’αυτήν την τελευταία περίπτωση, ο Zidane αναμένει πάνω απ 'όλα τους Benzema και Marcelo, δύο απ’τους πιο αμφισβητούμενους παίκτες λόγω της ισοπαλίας με την Tottenham. Ο πρώτος, επειδή δεν ευστόχησε ενάντια στον Lloris, κι ο δεύτερος επειδή δεν ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα στην επίθεση και υπέφερε πάντα για να ξεπερνάει είτε τον Aurier είτε τον Sánchez απ’την αριστερή πλευρά.

Ο Zidane έχει ξεκάθαρη τη συνταγή σ’αυτές τις δύο περιπτώσεις: εμπιστοσύνη και περισσότερα λεπτά. Οι δύο τους μόλις βγήκαν από τραυματισμό που τους κράτησε ένα μήνα έξω απ’τη δυναμική της ομάδας, και είναι δύσκολο να συντονιστούν. Και οι δύο έχουν δύο παιχνίδια απ’την επιστροφή τους: Χετάφε και Τότεναμ και θα συνεχίσουν να παίρνουν αγώνες για ν’αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

"Δεν ανησυχεί"

Ο Benzema σκόραρε μάλιστα στην επιστροφή του στην εντεκάδα, στην αναμέτρηση του Coliseum, αλλά προχθές δεν ευστόχησε. «Δεν τον έχω δει ανήσυχο, θα’θελε να’χε σκοράρει ένα γκολ, αλλά αυτό που έχει κάνει ο Lloris σ’εκείνη την εκτέλεση, είναι μια στις δέκα, κι αυτή ήταν σήμερα. Αλλά τον Karim τον βλέπω όπως πάντα, κάθε μέρα είναι καλύτερα. Σκόραρε στην Χετάφε και μπορούσε να’χε σκοράρει απόψε. Υπομονή», σχολίαζε ο προπονητής.

Όσο για τον Marcelo, ο Zidane ξέρει ότι είναι κλειδί για να σπάει γραμμές κι ότι δεν υπάρχει άλλος παίκτης σαν αυτόν. Αλλά είναι ότι επιπλέον ο Ζιντάν έχει δει τη φετινή σεζόν πως έχει χάσει τον Μπέιλ, ο οποίος είναι επίσης μια περισσότερο από βιώσιμη λύση στην επίθεση, τον Kovacic στο κέντρο για δύο μήνες (του μένει ένας), και στην άμυνα τον Carvajal, ένας άλλος παίκτης που συνεισφέρει στην επίθεση πολλές λύσεις.

Ο προπονητής γνωρίζει ότι αυτή η πληγή των τραυματισμών τους έχει επηρεάσει. Όχι μόνο για το χρόνο που απουσιάζουν, αλλά και για εκείνον που χρειάζονται μετά για να βρεθούν στο επίπεδο των υπόλοιπων. Επιπλέον, κατά την αναζήτηση των λόγων για τους οποίους υποφέρει η ομάδα περισσότερο από πέρυσι, στον κατάλογο του Zidane αυτός είναι ο πρώτος.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.